TLF. 29 26 36 96INFO@RAAD-MAL.DK Trustpilot

Maler Slagelse

Mangler du en maler i Slagelse?

Få et uforpligtende tilbud på en maler fra Slagelse, og alle maleropgaver med prisgaranti. Ring eller udfyld kontaktformen!

Ring i dag

29 26 36 96
Hvis du står og har behov for en lokal maler i Slagelse og omegn, er det os hos malerfirmaet Råd & Mal, som du bør tage fat i. Vi er faglærte malere og farvehandlere og kan løfte enhver type af maleropgaver for både private og erhverv i netop dit lokalområde. Dette gør vi til enhver tid med fokus på den høje kvalitet, som vores mange kunder kender os for. Læs for eksempel vores fine anbefalinger fra glade kunder på vores profil på håndværker.dk, hvor vi har scoret 4,9 ud af 5 stjerner.

Hos Råd & Mal samler vi altså på smil og tilfredse kunder og ser også frem til, at skabe pæne og holdbare malingløsninger for dig. Ring til os på telefon +45 2926 3696 eller kontakt os her for at bestille os til en maler- eller tapetseringsopgave i nærheden af Slagelse eller blot for en gratis og uforpligtende snak om hvad vi kan gøre for dig.

Få et uforpligtende tilbud

Slip for besværet. Lad os kontakte dig.

  Mail
  Telefon

  Selvstændigt malerfirma siden 2006 i Slagelse

  Råd & Mal har eksisteret siden 2006 og er et selvstændig malerfirma fra Slagelse-egnen. Vi er helt præcist lokaliseret i Dalsmose og kører hver eneste dag lokalområdet rundt for vores kunder. Her i Slagelse har vi siden Råd & Mals begyndelse løst talrige tapetserings- og maleropgaver for private og erhvervsdrivende. Vælger du Råd & Mal til dit næste malerprojekt, får du altså professionel malerhjælp fra en virksomhed med stor erfaring, høj faglighed og et godt renommé i byen. 

  Hvorfor vælge Råd & Mal i Slagelse?

  Hos Råd & Mal løser vi dagligt mange forskelligartede maleropgaver for vores kunder. I Slagelse og omegn oplever vi, at der ofte er rift om følgende opgavetyper:

  • Indvendige maleropgaver
  • Udvendige maleropgaver
  • Opsætning af tapet, væv og filt
  • Spartling af vægge
  • Maling af vådrum
  • m.m.

  Har du mere specialiserede og større malingprojekter i kikkerten, er du velkommen til, at kontakte os for mere information og svar på dine spørgsmål. Vi afgiver gerne tilbud på B2B.

  HAR DU EN MALEROPGAVE I SLAGELSE ELLER OMEGN? LAD OS GIVE DIG ET TILBUD!

  DU FÅR ALTID PRISGARANTI OG PROFESSIONELT ARBEJDE!

  Indhent malertilbud med prisgaranti fra din maler i Slagelse

  Kontakt os i dag og få et gratis og uforpligtende tilbud på din maleropgave – Med prisgaranti! Ring til os på telefon +45 2926 3696 eller brug vores kontaktformular. Sammen kommer vi godt i mål med dine maleropgaver! Vi ser frem til at høre fra dig.

  Har du en tapetopgave? Vi er klar!

  Vidste du at vi også laver tapetopsætning og andre tapetopgaver for vores kunder? Det gør vi for både private, men også erhvervskunder. Så trænger dit hjem til et ansigtsløft eller mangler kontoret mere inspirerende og motiverende vægudsmykninger? Så klik dig et smut forbi vores webshop og oplev vores spændende udvalg i tapeter. 

  Tapeter skaber stemning og kant i ethvert rum og tilfører hygge. Samtidig er en tapetopsætning en billig og effektiv måde, at dekorere vægge og møbler på uden, at det behøver, at tage lang tid og fokus væk fra det du elsker at lave.

  Maler i Slagelse? Opsætning af tapet foretaget af malerfirmaet Råd & Mal
  Her har Råd & Mal opsat tapet i soveværelse i Slagelse

  Maler i Slagelse

  Fra år til år kan vejret skifte og nogle sæsoner tillader os ikke, at skabe pæne og bæredygtige malingresultater udendørs. Fortvivl dog ikke – vi fikser det blot i mildere sæsoner (fx apr. – sep. måned). Sammen lægger vi en plan, som tager hensyn til vind og vejr, så du kan komme i mål med dine udendørsprojekter.

  Vi har udført malerarbejde i store dele af landet

  Råd & Mal er dit flittige malerselskab, som også har været omkring mange steder rundt på vestsjælland, midt og sydsjælland:

  SKAL RÅD OG MAL GIVE DIG ET GODT TILBUD?

  DU FÅR ALTID PRISGARANTI OG PROFESSIONELT ARBEJDE

  Ring i dag

  29 26 36 96
  Foreløbig har vi været følgende steder i Slagelse området og øvrig Vestsjælland og lave maler, gulvarbejde og salg af maling:

  4200 Slagelse: Frederiksgade – Hellig Andersvej – Fruegade – Østerbro – Byvangen, Slots Bjergby – Rostedvej – Hansensvej – Nordrupvej – Vollerupvej – Harevænget – Højen – Søgårdsvej – Bjergbygade.

  4220 Korsør: Vemmelev, Snerlevej.

  4230 Skælskør: Rådmandsvej – Hesselhaven – Havnevej – CarlMedingsvej – Gammelgade – Solbakken.

  4250 Fuglebjerg: Lærkevej – Svalevej.

  4261 Dalmose: Orebyvej – Hovedgaden.

  4262 Sandved: Langgade.

  Vores kunder siger


  Stjerne Stjerne Stjerne Stjerne Stjerne

  5/5 anbefalinger på håndværker.dk

  • Jeg har brugt Råd og Mal i forbindelse med, at jeg skulle have istandsat en lejelejlighed ved fraflytning.

   Jeg indhentede priser fra 2 andre malere, inden jeg fik arbejdet udført, men Råd og Mal var uden sammenligning det bedste tilbud, jeg modtog.

   Arbejdet og servicen fra Ib Abildgaard fra Råd og Mal var super godt, og jeg vil til enhver tid bruge Råd og Mal igen.

   – Maiken Hansen, Virum

  • Vi ansatte Råd og Mal v/Ib til at male vores træprofillofter hvide.

   Vi kan klart anbefale Råd og Mal. Alt er som lovet, og arbejdet er udført til vores fulde tilfredshed.

   Tak for denne gang, Ib! Vi vender helt sikkert tilbage til dig, når træprofillofterne i stueetagen skal males.

   – Laila og Brian, Kalundborg

  • Ib Abildgaard er yderst professionel og udfører i samarbejde med sin datter et perfekt stykke arbejde, hvor der ikke er en finger at sætte på noget.

   Der bliver dækket af og sørget for alt, inden arbejdet går i gang.

   Hvad man bestiller, er hvad man får – og så lige lidt til 🙂 Jeg kan trygt anbefale Råd & Mal – både på dejlig personlighed og på professionel udførelse af arbejdet.

   Derudover bliver der benyttet kvalitetsmaling – og til en pris, hvor alle og enhver kan være med.

   – Jette Majbritt Sørensen, Tåstrup

  • Jeg startede med at søge råd hos Ib med hensyn til, hvilken maling jeg skulle bruge i forhold til vores behov.

   Ib ringede til mig dagen efter, og vi fik en god snak, og han gav gode råd. Jeg fandt så den farve, jeg bare har ledt efter i hans farvekort, og jeg vælger. at malingen skal komme fra ham.

   Han kører ud der, hvor jeg ønsker og leverer malingen til mig. Det er da service, og malingen var 100% i orden, “kanon kvalitet” som en af mine venner sagde.

   Jeg vil til hver en tid købe maling hos Ib! For her ved man det, man får, er i orden.

   – Cecilie Krogh, Korsør

  • Jeg har for 2. gang fået malet min lejlighed af Ib fra Råd og Mal, og jeg kan varmt anbefale ham.

   – Katrine Larsen, Frederiksberg