maler Kalundborg

Maler Kalundborg

 Søger du et professionelt malerfirma i Kalundborg?

Få et uforpligtende tilbud på alle maleropgaver med prisgaranti. Ring på: 29 26 36 96 eller udfyld kontaktformularen! eller mail på: info@raad-mal.dk

Alt sammen udført med prisgaranti.

Derfor skal du vælge os:

Prismatch

Vi matcher priser fra andre tilbud og sikrer prisgaranti for dine indkøb. Din tilfredshed er vores prioritet.

Høj kvalitet

Vi sikrer høj kvalitet i hver maleropgave med omhyggelig udførelse og teknikker.

20+ års erfaring

Vi har en lang historie med at løse forskelligartede opgaver og et bredt kompetenceniveau.

Uforpligtende tilbud

Vi vil meget gerne give dig et tilbud, så du kender prisen, inden vi går i gang med opgaven.

Maler i Kalundborg

 Maler Kalundborg ?? Så er du altså kommet til det helt rette sted. Vi er nemlig ret så sikre på, at Råd & Mal er lige det, du søger. Vi er nemlig netop et professionelt malerfirma, og vi sender med glæde én eller flere af vores ualmindeligt dygtige malere til Kalundborg. Er du således bosat i enten Kalundborg eller omegn, og er du på udkig efter en erfaren maler, der kan sørge for, at dit malerarbejde bliver udført til perfektion? Så kan du altså med stor fordel tage kontakt til os allerede i dag. Gør du nemlig det, vil vi sende vores både erfarne og faglærte malere og farvehandlere ud til dig, og du kan således se alle dine maleropgaver komme til en ende.

 Råd & Mal er desuden et malerfirma, der har eksisteret selvstændigt i Kalundborg lige siden 2006. Med andre ord, har vi altså mange år på bagen samt stor erfaring i branchen. Det betyder desuden også, at vi har formået at opbygge et enormt kundekartotek, som består af en lang række glade og tilfredse kunder. Vi oplever generelt stor tilfredshed blandt vores kunder, og de vil derfor med garanti også anbefale vores malerarbejde i Kalundborg.

Se vores flotte anmeldelser på håndværker.dk

 Kunne du netop godt være interesseret i at høre, hvad vores nuværende samt tidligere kunder har at sige om vores malerarbejde i blandt andet Kalundborg? Så finder du lige her på hjemmesiden en masse fine anmeldelser, som vores kunder har givet os. Du kan dog også tage et smut forbi Håndværker.dk, hvor vi har svoret hele 4,9 ud af 5 stjerner, og hvor vi ligeledes har fået en masse flotte anmeldelser – og det er vi naturligvis utroligt stolte af. Vi håber ligeledes, at du kan få lov til at byde dig velkommen her hos os. Så er du på udkig efter den helt perfekte maler i Kalundborg, så giv os et kald allerede i dag. Du kan således få et helt uforpligtende tilbud på netop de maleropgaver, du ønsker, at vi skal varetage for dig.

Skal vi tales ved?

 Få et uforpligtende tilbud på alle maleropgaver med prisgaranti. Ring eller udfyld kontaktformularen! eller mail på: info@raad-mal.dk

Bliv klogere på vores malerarbejde i Kalundborg

 Går du således med overvejelserne om at bruge os som din næste maler i Kalundborg, så har du lige her på siden altså mulighed for at blive meget klogere på vores malerarbejde samt vores mange erfaringer indenfor feltet. Du vil hurtigt finde ud af, at der nærmest ikke findes en maleropgave, vi ikke kan klare, idet vi faktisk varetager stort set alle former for malerarbejde i Kalundborg. Vi har nemlig varetaget mange forskelligartede maleropgaver gennem tiden, og derfor har vi også opnået en stor grad af know-how indenfor forskellige emner.

Hvilke maleropgaver kan Råd & Mal så egentlig hjælpe med?

 Jo, svaret er faktisk ret simpelt. Her hos Råd & Mal kan vi nemlig hjælpe dig med alle former for malerarbejde både indendørs og udendørs. Vi løser opgaver på hele Sjælland trods vores lokation i Dalmose, og Kalundborg er naturligvis inkluderet heri. Du behøver altså slet ikke være i tvivl om, hvorvidt vi kan varetage dine maleropgaver eller ej – for det kan vi med sikkerhed. Mangler du således en maler i Kalundborg, kan du sagtens vælge os. Vores erfaring inkluderer blandt andet:

 • Indendørs maleropgaver
 • Udendørs maleropgaver
 • Opsætning af tapeter, væv og filt
 • Spartling af vægge
 • Maling af vådrum

Har du desuden brug for at få opsat noget tapet, så klarer vi naturligvis også det!

Råd & Mal opererer både på B2B og B2C markedet

 Ja, vi har altså både kunder i det private samt i erhvervsrelaterede sammenhæng. Af netop den grund varetager vi altså også maleropgaver på B2B og B2C, og det gælder uanset hvilken opgave, der måtte være tale om. For vores kunder i større erhverv har vi blandt andet malet:

 • Trappeopgange
 • Lejlighedskomplekser
 • Erhvervsbygninger og lager
 • Kontorer

Vi tilbyder desuden nogle utroligt gode tilbud på B2B-samarbejder, og er det derfor noget, du kunne være interesseret i, så skal du altså blot kontakte os via vores kontaktformular for et uforpligtende tilbud. Vi håber, at du vil overveje os som din maler i Slagelse til dit næste projekt!

Kontakt os allerede i dag

 Er du således interesseret i at bruge os som din næste maler i Kalundborg? Så kan du altså allerede i dag tage kontakt til os og få et uforpligtende tilbud på din maleropgave – og det gælder naturligvis helt ligegyldigt, om det er en opgave i det private eller B2B. Du vælger helt selv, om du ønsker at udfylde vores kontaktformular, eller om du vil give os et kald på 29 26 36 96. Du kan ligeledes vælge at skrive en mail til os på info@raad-mal.dk – vi glæder os til at høre fra dig!