Maling af trappeopgang

Maling og renovering af trappeopgang

 Maling af trappeopgang er lidt research værd, for at få en optimal løsning. Hvis du skal have malet hele trappeopgangen, er det bedst at få fat i én eller flere af vores professionelle malere, til at tage sig af opgaven.

På den måde sikrer du dig et godt og pænt resultat, og ikke mindst et minimalt personligt besvær. Læs vores anbefalinger, hvor du kan få et par attraktive tilbud, og ikke mindst en god idé om, hvad maling af trappeopgange koster.

Udover at have stor erfaring med maling af trappeopgange, så tilbyder vi også renovering af en trappeopgange. Her er et lille udpluk af de mange opgaver, som vi kan assistere private og erhvervsdrivende med:

 • Malerarbejde
 • Spartling af huller og ujævnheder
 • Afslibning af trappetrinene
 • Tapetsering af opgangen
maling af trappeopgang

Det omfatter maling af trappeopgang

 Som ejer af en boligforening (eller hus med egen trappe), er det nødvendigt at male trappen fra tid til anden – i hvert fald, hvis du gerne vil give et godt indtryk. Og det behøver faktisk ikke være så dyrt!

Nogle gange er det dog ikke nok kun at male kanterne ved trappen. Faktisk skal der ofte sættes gang i en større proces, hvis hele trappen for alvor skal have et nyt look og se flot og indbydende ud for beboere og gæster.

Trappeopgang maling

 Drejer det sig om en mindre opfriskning, tjekker vi for huller og ujævnheder i trappen, som så vil blive spartlet og slebet. Derudover skal både vægge, lofter og træværk alt sammen males.

Denne type opfriskning tilbyder vi til trapper, der i forvejen er i udmærket stand, men som har brug for at se lidt nyere og friskere ud.

Specialister i renovering af slidte trapper

 Til slidte trapper skal der mere til. Udover spartling, slibning, maling af større flader som vægge og lofter, vil vi typisk foretage fugning af revner.

Både spartling og trappe maling vil ske i et større omfang. Men det er alt sammen noget, du aftaler med en professionel maler.

Vi ved af erfaring, hvad der er bedst, når vi skal male trapper, men du kan naturligvis altid komme med ønsker og forslag til det, der skal gøres. Prisen retter sig efter, hvor stort omfanget af opgaven er.

Hvem maler Råd & Mal trappeopgange for?

 Malerfirmaet Råd & Mal har, som professionel maler, over 20 års erfaring med at male og renovere trappeopgange for følgende boligforeninger:

 • Ejerforeninger
 • Lejerforeninger
 • Andelsboligforeninger

 

Alle opgaver er velkomne – både private og erhvervsmæssige projekter.

Hvad koster maling af trappeopgang?

 40.000 kr. er ikke urealistisk for en opgang på 4. etager. Altså en samlet pris på 10.000 kr. pr. repos. For at få et så præcist prisforslag, som muligt, bør du udtrykke dig klart og tydeligt i opgaveformuleringen.

Det er også altid en god idé at vedhæfte billeder af trappeopgaven i dens nuværende tilstand, så vi får en idé om, hvad der helt præcist skal til.

Få et skræddersyet tilbud på maling af trappeopgange

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud på maling af trappeopgange, trappetrin, gelænder, træværk, døre og andre overflader.