Maler korsør

Maler i Korsør

Mangler du et professionelt malerfirma i Korsør?

Få et uforpligtende tilbud på alle maleropgaver med prisgaranti. Ring på: 29 26 36 96 eller udfyld kontaktformularen! eller mail på: info@raad-mal.dk

Alt sammen udført med prisgaranti.

Derfor skal du vælge os:

Prismatch

Vi matcher priser fra andre tilbud og sikrer prisgaranti for dine indkøb. Din tilfredshed er vores prioritet.

Høj kvalitet

Vi sikrer høj kvalitet i hver maleropgave med omhyggelig udførelse og teknikker.

20+ års erfaring

Vi har en lang historie med at løse forskelligartede opgaver og et bredt kompetenceniveau.

Uforpligtende tilbud

Vi vil meget gerne give dig et tilbud, så du kender prisen, inden vi går i gang med opgaven.

professionelt malerarbejde

Maler i Korsør

 Maler i Korsør ? Så er du altså kommet til det helt rette sted. Vi er nemlig ret så sikre på, at vi har lige det, du søger. Råd & Mal er nemlig netop et professionelt malerfirma, og vi kommer gerne til Korsør og fikser dit malerarbejde for dig. Er du derfor bosat i Korsør eller omegn, og mangler du en erfaren maler til at overtage dit malerarbejde? Så kontakt endelig os. Alle vores malere samt farvehandlere er nemlig både faglærte og utroligt erfarne, og derfor kan du altså også sagtens lade vores malere overtage dit malerarbejde med god ro i maven.

Hos Råd & Mal har vi desuden mange år på bagen. Vi har nemlig eksisteret som et selvstændigt malerfirma i Korsør lige siden 2006. Med andre ord, har vi altså være i branchen i mange år.
Derfor har vi også opbygget et stort kundekartotek gennem årene, og dette består af en række yderst tilfredse kunder, der med glæde vil anbefale vores malerarbejde i Korsør. Vi er nemlig en maler i Korsør, der generelt oplever en stor tilfredshed blandt vores kunder.

Se vores flotte anmeldelser på håndværker.dk

 Er du interesseret i at høre, hvad vores kunder har at sige om os, har du altså mulighed for at læse nogle af vores kunders anmeldelser lige her på hjemmesiden. Du kan ligeledes vælge at gå på håndværker.dk, hvor vi også har fået en masse anmeldelser. Vi har opnået en utroligt flot score på 4,9 ud af 5 stjerner, og det er vi naturligvis utroligt stolte af.
Derfor håber vi også, at vi kan få lov til at byde dig velkommen her hos os. Er du således på udkig efter en god maler i Korsør, så giv os et kald allerede i dag og få et uforpligtende tilbud på netop dine maleropgaver.

Skal vi tales ved?

 Få et uforpligtende tilbud på alle maleropgaver med prisgaranti. Ring eller udfyld kontaktformularen! eller mail på: info@raad-mal.dk

Råd & Mal håndterer malerarbejde i hele Korsør

 Overvejer du således, om du skal bruge os som din maler i Korsør, så kan du her på siden læse meget mere om det malerarbejde, vi tilbyder. Faktisk er det nærmest helt ligegyldigt, hvilke maleropgaver du mangler hjælp til. Her hos Råd & Mal foretager vi nemlig stort set alle former for maleropgaver, og vores arbejde er derfor også utroligt forskelligartet. Vi er derfor heller ikke i tvivl om, hvordan netop dine maleropgaver skal håndteres. Vores store grad af know-how sikrer dig altså et resultat, der er helt perfekt hver gang.

Er du stadig i tvivl, om vi kan løse dine maleropgaver?

 Så får du altså lige her en konkret liste over, hvilke opgaver vi blandt andet udfører som maler i Korsør. Vi er faktisk lokaliseret i Dalsmose, men vi løser maleropgaver på hele Sjælland – Korsør inkluderet. Med andre ord, er der altså ingen grund til at være i tvivl, om vi kan klare netop dine opgaver. Du kan snildt vælge os, hvis du står og mangler en maler i Korsør – vores erfaring inkluderer nemlig blandt andet:

  • Indendørs maleropgaver
  • Udendørs maleropgaver
  • Opsætning af tapeter, væv og filt
  • Spartling af vægge
  • Maling af vådrum

Har du desuden brug for at få opsat noget tapet, så klarer vi naturligvis også det!

Råd & Mal opererer både på B2B og B2C

 Derfor varetager vi altså også dine maleropgaver uanset, om det er opgaver i det private eller i en erhvervsrelateret sammenhæng. Mangler du således en maler i Korsør, der opererer både på B2B og B2C, så er det altså lige os, du skal have fat i. For vores kunder i større erhverv har vi blandt andet malet:

  • Trappeopgange
  • Lejlighedskomplekser
  • Erhvervsbygninger og lager
  • Kontorer

Vi tilbyder desuden nogle utroligt gode tilbud på B2B-samarbejder, og er det derfor noget, du kunne være interesseret i, så skal du altså blot kontakte os via vores kontaktformular for et uforpligtende tilbud. Vi håber, at du vil overveje os som din maler i Korsør til dit næste projekt!

Kontakt os allerede i dag

 Er du således interesseret i at bruge os som din næste maler i Korsør? Så kan du altså allerede i dag tage kontakt til os og få et uforpligtende tilbud på din maleropgave – og det gælder naturligvis helt ligegyldigt, om det er en opgave i det private eller B2B. Du vælger helt selv, om du ønsker at udfylde vores kontaktformular, eller om du vil give os et kald på 29 26 36 96. Du kan ligeledes vælge at skrive en mail til os på info@raad-mal.dk – vi glæder os til at høre fra dig!