TLF. 29 26 36 96INFO@RAAD-MAL.DK Trustpilot

Maler Korsør

Mangler du et professionelt malerfirma i Korsør?

Maler i Korsør ? Så er du altså kommet til det helt rette sted. Vi er nemlig ret så sikre på, at vi har lige det, du søger. Råd & Mal er nemlig netop et professionelt malerfirma, og vi kommer gerne til Korsør og fikser dit malerarbejde for dig. Er du derfor bosat i Korsør eller omegn, og mangler du en erfaren maler til at overtage dit malerarbejde? Så kontakt endelig os.
Alle vores malere samt farvehandlere er nemlig både faglærte og utroligt erfarne, og derfor kan du altså også sagtens lade vores malere overtage dit malerarbejde med god ro i maven.

Hos Råd & Mal har vi desuden mange år på bagen. Vi har nemlig eksisteret som et selvstændigt malerfirma i Korsør lige siden 2006. Med andre ord, har vi altså være i branchen i mange år.
Derfor har vi også opbygget et stort kundekartotek gennem årene, og dette består af en række yderst tilfredse kunder, der med glæde vil anbefale vores malerarbejde i Korsør. Vi er nemlig en maler i Korsør, der generelt oplever en stor tilfredshed blandt vores kunder.

 

Maler i Korsør ?

Maler i Korsør ?

Er du interesseret i at høre, hvad vores kunder har at sige om os, har du altså mulighed for at læse nogle af vores kunders anmeldelser lige her på hjemmesiden. Du kan ligeledes vælge at gå på håndværker.dk, hvor vi også har fået en masse anmeldelser. Vi har opnået en utroligt flot score på 4,9 ud af 5 stjerner, og det er vi naturligvis utroligt stolte af.
Derfor håber vi også, at vi kan få lov til at byde dig velkommen her hos os. Er du således på udkig efter en god maler i Korsør, så giv os et kald allerede i dag og få et uforpligtende tilbud på netop dine maleropgaver.

Få et uforpligtende tilbud

Slip for besværet. Lad os kontakte dig.

  Mail
  Telefon

  Råd & Mal håndterer malerarbejde i hele Korsør

  Overvejer du således, om du skal bruge os som din maler i Korsør, så kan du her på siden læse meget mere om det malerarbejde, vi tilbyder. Faktisk er det nærmest helt ligegyldigt, hvilke maleropgaver du mangler hjælp til. Her hos Råd & Mal foretager vi nemlig stort set alle former for maleropgaver, og vores arbejde er derfor også utroligt forskelligartet. Vi er derfor heller ikke i tvivl om, hvordan netop dine maleropgaver skal håndteres. Vores store grad af know-how sikrer dig altså et resultat, der er helt perfekt hver gang.

   

  Er du stadig i tvivl, om vi kan løse dine maleropgaver?

  Så får du altså lige her en konkret liste over, hvilke opgaver vi blandt andet udfører som maler i Korsør. Vi er faktisk lokaliseret i Dalsmose, men vi løser maleropgaver på hele Sjælland – Korsør inkluderet. Med andre ord, er der altså ingen grund til at være i tvivl, om vi kan klare netop dine opgaver. Du kan snildt vælge os, hvis du står og mangler en maler i Korsør – vores erfaring inkluderer nemlig blandt andet:

  • Indendørs maleropgaver
  • Udendørs maleropgaver
  • Opsætning af tapeter, væv og filt
  • Spartling af vægge
  • Maling af vådrum

  Har du desuden brug for at få opsat noget tapet, så klarer vi naturligvis også det!

   

  Råd & Mal opererer både på B2B og B2C

  Derfor varetager vi altså også dine maleropgaver uanset, om det er opgaver i det private eller i en erhvervsrelateret sammenhæng. Mangler du således en maler i Korsør, der opererer både på B2B og B2C, så er det altså lige os, du skal have fat i. For vores kunder i større erhverv har vi blandt andet malet:

  • Trappeopgange
  • Lejlighedskomplekser
  • Erhvervsbygninger og lager
  • Kontorer

  Vi tilbyder desuden nogle utroligt gode tilbud på B2B-samarbejder, og er det derfor noget, du kunne være interesseret i, så skal du altså blot kontakte os via vores kontaktformular for et uforpligtende tilbud. Vi håber, at du vil overveje os som din maler i Korsør til dit næste projekt!

   

  Kontakt os allerede i dag

  Er du således interesseret i at bruge os som din næste maler i Korsør? Så kan du altså allerede i dag tage kontakt til os og få et uforpligtende tilbud på din maleropgave – og det gælder naturligvis helt ligegyldigt, om det er en opgave i det private eller B2B. Du vælger helt selv, om du ønsker at udfylde vores kontaktformular, eller om du vil give os et kald på 29 26 36 96. Du kan ligeledes vælge at skrive en mail til os på info@raad-mal.dk – vi glæder os til at høre fra dig!

  Mere inspiration https:

  http://www.facebook.com/raadmal/
  Et godt malertilbud her

  Vores kunder siger


  Stjerne Stjerne Stjerne Stjerne Stjerne

  5/5 anbefalinger på håndværker.dk

  • Jeg har brugt Råd og Mal i forbindelse med, at jeg skulle have istandsat en lejelejlighed ved fraflytning.

   Jeg indhentede priser fra 2 andre malere, inden jeg fik arbejdet udført, men Råd og Mal var uden sammenligning det bedste tilbud, jeg modtog.

   Arbejdet og servicen fra Ib Abildgaard fra Råd og Mal var super godt, og jeg vil til enhver tid bruge Råd og Mal igen.

   – Maiken Hansen, Virum

  • Vi ansatte Råd og Mal v/Ib til at male vores træprofillofter hvide.

   Vi kan klart anbefale Råd og Mal. Alt er som lovet, og arbejdet er udført til vores fulde tilfredshed.

   Tak for denne gang, Ib! Vi vender helt sikkert tilbage til dig, når træprofillofterne i stueetagen skal males.

   – Laila og Brian, Kalundborg

  • Ib Abildgaard er yderst professionel og udfører i samarbejde med sin datter et perfekt stykke arbejde, hvor der ikke er en finger at sætte på noget.

   Der bliver dækket af og sørget for alt, inden arbejdet går i gang.

   Hvad man bestiller, er hvad man får – og så lige lidt til 🙂 Jeg kan trygt anbefale Råd & Mal – både på dejlig personlighed og på professionel udførelse af arbejdet.

   Derudover bliver der benyttet kvalitetsmaling – og til en pris, hvor alle og enhver kan være med.

   – Jette Majbritt Sørensen, Tåstrup

  • Jeg startede med at søge råd hos Ib med hensyn til, hvilken maling jeg skulle bruge i forhold til vores behov.

   Ib ringede til mig dagen efter, og vi fik en god snak, og han gav gode råd. Jeg fandt så den farve, jeg bare har ledt efter i hans farvekort, og jeg vælger. at malingen skal komme fra ham.

   Han kører ud der, hvor jeg ønsker og leverer malingen til mig. Det er da service, og malingen var 100% i orden, “kanon kvalitet” som en af mine venner sagde.

   Jeg vil til hver en tid købe maling hos Ib! For her ved man det, man får, er i orden.

   – Cecilie Krogh, Korsør

  • Jeg har for 2. gang fået malet min lejlighed af Ib fra Råd og Mal, og jeg kan varmt anbefale ham.

   – Katrine Larsen, Frederiksberg