TLF. 29 26 36 96INFO@RAAD-MAL.DK – CVR: 32934463 Trustpilot

Maler Sjælland

Står du og mangler en maler på Sjælland?

Så er du altså kommet til det helt rette sted! Her hos Råd & Mal dækker vi nemlig hele Sjælland, og er du derfor på udkig efter det helt perfekte malerfirma på Sjælland, som kan foretage alt dit malerarbejde for dig? Så kan du altså med stor fordel vælge os! Råd & Mal består nemlig både af faglærte malere og farvehandlere, der alle har mange års erfaring på bagen. Vi en maler på Sjælland, der har eksisteret lige siden 2006, og har siden da ligeledes været en selvstændig malervirksomhed. Det betyder naturligvis også, at vi gennem årene har opbygget et kæmpe kundekartotek – et kundekartotek, der desuden taler for sig selv. Vi en nemlig en maler på Sjælland, der oplever en enorm grad af tilfredshed fra alle vores kunder.

Ønsker du at læse nogle af de mange referencer og anmeldelser, som vores tidligere kunder har afgivet, så finder du dem lige her på vores hjemmeside. Du kan ligeledes læse de mangle anmeldelser om os på håndværker.dk, hvor vi har opnået 4,9 ud af 5 stjerner. Det er vi naturligvis utroligt stolte af, og vi håber på, at vi ligeledes kan få lov til at byde dig velkommen hos os. Så giv os et kald allerede i dag, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på netop dine maleropgaver.

Få et uforpligtende tilbud

Slip for besværet. Lad os kontakte dig.

  Mail
  Telefon

  Råd & Mal – din professionelle maler på Sjælland

  Vi foretager her hos Råd & Mal et hav af forskellige maleropgaver. Derfor er det også helt ligegyldigt, om din maleropgave befinder sig inde eller ude – vi klarer det hele! Vi er en maler på Sjælland, der besidder en høj grad af know-how, hvilket betyder, at vi ved præcis, hvordan vi skal håndtere din opgave, for at du ender ud med det bedst mulige resultat. Udover, at vi ved præcis, hvordan arbejde skal udføres, så sørger vi naturligvis også for at rådgive dig i, hvordan resultatet skal vedligeholdes, så du kan have glæde af det i mange år frem.

  Hvilke opgaver kan vi helt præcist løse?

  Hos Råd & Mal kan vi faktisk løse lidt af hvert. Vi er lokaliseret i Dalsmose, og vi løser derfor også opgaver på hele Sjælland. Står du således og mangler en maler på Sjælland, så kan du altså være helt sikker på, at vi kan løse din maleropgave for dig. Vi har nemlig erfaring med meget forskelligartede maleropgaver, og nogle af de opgaver, vi ofte løser på Sjælland, er:

  • Indendørs maleropgaver
  • Udendørs maleropgaver
  • Opsætning af tapeter, væv og filt
  • Spartling af vægge
  • Maling af vådrum

  Har du desuden brug for at få opsat noget tapet, så klarer vi naturligvis også det!

  Råd & Mal hjælper både private og erhverv

  Har du en maleropgave, som du har brug for en maler på Sjælland til at klare? Så er det altså helt ligegyldigt, om det er i dit eget private hjem, eller om det er som erhvervskunde. Vi løser nemlig alle slags maleropgaver og vi oplever en stor tilfredshedsgrad fra både vores store erhvervskunder, men ligeledes fra vores private kunder. For vores kunder i større erhverv har vi blandt andet malet:

  • Trappeopgange
  • Lejlighedskomplekser
  • Erhvervsbygninger og lager
  • Kontorer

  Vi tilbyder desuden nogle utroligt gode tilbud på B2B-samarbejder. Er dette noget, du kunne være interesseret i, kan du få et uforpligtende tilbud via vores kontaktformular. Vi håber naturligvis, at du vil overveje os som din maler på Sjælland til dit næste projekt. Vi kører både ud til private og erhvervskunder på hele Sjælland, men vi dækker faktisk også dele af Fyn.

  Kontakt os allerede i dag

  Er du således interesseret i at bruge os som din næste maler på Sjælland? Så kan du altså allerede i dag tage kontakt til os og få et uforpligtende tilbud på din maleropgave – og det gælder naturligvis helt ligegyldigt, om det er en opgave i det private eller B2B. Du vælger helt selv, om du ønsker at udfylde vores kontaktformular, eller om du vil give os et kald på 29 26 36 96. Du kan ligeledes vælge at skrive en mail til os på info@raad-mal.dk – vi glæder os til at høre fra dig!

  Vores kunder siger


  Stjerne Stjerne Stjerne Stjerne Stjerne

  5/5 anbefalinger på håndværker.dk

  • Jeg har brugt Råd og Mal i forbindelse med, at jeg skulle have istandsat en lejelejlighed ved fraflytning.

   Jeg indhentede priser fra 2 andre malere, inden jeg fik arbejdet udført, men Råd og Mal var uden sammenligning det bedste tilbud, jeg modtog.

   Arbejdet og servicen fra Ib Abildgaard fra Råd og Mal var super godt, og jeg vil til enhver tid bruge Råd og Mal igen.

   – Maiken Hansen, Virum

  • Vi ansatte Råd og Mal v/Ib til at male vores træprofillofter hvide.

   Vi kan klart anbefale Råd og Mal. Alt er som lovet, og arbejdet er udført til vores fulde tilfredshed.

   Tak for denne gang, Ib! Vi vender helt sikkert tilbage til dig, når træprofillofterne i stueetagen skal males.

   – Laila og Brian, Kalundborg

  • Ib Abildgaard er yderst professionel og udfører i samarbejde med sin datter et perfekt stykke arbejde, hvor der ikke er en finger at sætte på noget.

   Der bliver dækket af og sørget for alt, inden arbejdet går i gang.

   Hvad man bestiller, er hvad man får – og så lige lidt til 🙂 Jeg kan trygt anbefale Råd & Mal – både på dejlig personlighed og på professionel udførelse af arbejdet.

   Derudover bliver der benyttet kvalitetsmaling – og til en pris, hvor alle og enhver kan være med.

   – Jette Majbritt Sørensen, Tåstrup

  • Jeg startede med at søge råd hos Ib med hensyn til, hvilken maling jeg skulle bruge i forhold til vores behov.

   Ib ringede til mig dagen efter, og vi fik en god snak, og han gav gode råd. Jeg fandt så den farve, jeg bare har ledt efter i hans farvekort, og jeg vælger. at malingen skal komme fra ham.

   Han kører ud der, hvor jeg ønsker og leverer malingen til mig. Det er da service, og malingen var 100% i orden, “kanon kvalitet” som en af mine venner sagde.

   Jeg vil til hver en tid købe maling hos Ib! For her ved man det, man får, er i orden.

   – Cecilie Krogh, Korsør

  • Jeg har for 2. gang fået malet min lejlighed af Ib fra Råd og Mal, og jeg kan varmt anbefale ham.

   – Katrine Larsen, Frederiksberg