TLF. 29 26 36 96INFO@RAAD-MAL.DK – CVR: 32934463

Maler Sjælland

Står du og mangler en maler på Sjælland?

Så er du altså kommet til det helt rette sted! Her hos Råd & Mal dækker vi nemlig hele Sjælland, og er du derfor på udkig efter det helt perfekte malerfirma på Sjælland, som kan foretage alt dit malerarbejde for dig? Så kan du altså med stor fordel vælge os! Råd & Mal består nemlig både af faglærte malere og farvehandlere, der alle har mange års erfaring på bagen. Vi en maler på Sjælland, der har eksisteret lige siden 2006, og har siden da ligeledes været en selvstændig malervirksomhed. Det betyder naturligvis også, at vi gennem årene har opbygget et kæmpe kundekartotek – et kundekartotek, der desuden taler for sig selv. Vi en nemlig en maler på Sjælland, der oplever en enorm grad af tilfredshed fra alle vores kunder.

Ønsker du at læse nogle af de mange referencer og anmeldelser, som vores tidligere kunder har afgivet, så finder du dem lige her på vores hjemmeside. Du kan ligeledes læse de mangle anmeldelser om os på håndværker.dk, hvor vi har opnået 4,9 ud af 5 stjerner. Det er vi naturligvis utroligt stolte af, og vi håber på, at vi ligeledes kan få lov til at byde dig velkommen hos os. Så giv os et kald allerede i dag, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på netop dine maleropgaver.

Få et uforpligtende tilbud

Slip for besværet. Lad os kontakte dig.

  Mail
  Telefon

  Råd & Mal – din professionelle maler på Sjælland

  Vi foretager her hos Råd & Mal et hav af forskellige maleropgaver. Derfor er det også helt ligegyldigt, om din maleropgave befinder sig inde eller ude – vi klarer det hele! Vi er en maler på Sjælland, der besidder en høj grad af know-how, hvilket betyder, at vi ved præcis, hvordan vi skal håndtere din opgave, for at du ender ud med det bedst mulige resultat. Udover, at vi ved præcis, hvordan arbejde skal udføres, så sørger vi naturligvis også for at rådgive dig i, hvordan resultatet skal vedligeholdes, så du kan have glæde af det i mange år frem.

  Hvilke opgaver kan vi helt præcist løse?

  Hos Råd & Mal kan vi faktisk løse lidt af hvert. Vi er lokaliseret i Dalsmose, og vi løser derfor også opgaver på hele Sjælland. Står du således og mangler en maler på Sjælland, så kan du altså være helt sikker på, at vi kan løse din maleropgave for dig. Vi har nemlig erfaring med meget forskelligartede maleropgaver, og nogle af de opgaver, vi ofte løser på Sjælland, er:

  • Indendørs maleropgaver
  • Udendørs maleropgaver
  • Opsætning af tapeter, væv og filt
  • Spartling af vægge
  • Maling af vådrum

  Har du desuden brug for at få opsat noget tapet, så klarer vi naturligvis også det!

  Råd & Mal hjælper både private og erhverv

  Har du en maleropgave, som du har brug for en maler på Sjælland til at klare? Så er det altså helt ligegyldigt, om det er i dit eget private hjem, eller om det er som erhvervskunde. Vi løser nemlig alle slags maleropgaver og vi oplever en stor tilfredshedsgrad fra både vores store erhvervskunder, men ligeledes fra vores private kunder. For vores kunder i større erhverv har vi blandt andet malet:

  • Trappeopgange
  • Lejlighedskomplekser
  • Erhvervsbygninger og lager
  • Kontorer

  Vi tilbyder desuden nogle utroligt gode tilbud på B2B-samarbejder. Er dette noget, du kunne være interesseret i, kan du få et uforpligtende tilbud via vores kontaktformular. Vi håber naturligvis, at du vil overveje os som din maler på Sjælland til dit næste projekt. Vi kører både ud til private og erhvervskunder på hele Sjælland, men vi dækker faktisk også dele af Fyn.

  Kontakt os allerede i dag

  Er du således interesseret i at bruge os som din næste maler på Sjælland? Så kan du altså allerede i dag tage kontakt til os og få et uforpligtende tilbud på din maleropgave – og det gælder naturligvis helt ligegyldigt, om det er en opgave i det private eller B2B. Du vælger helt selv, om du ønsker at udfylde vores kontaktformular, eller om du vil give os et kald på 29 26 36 96. Du kan ligeledes vælge at skrive en mail til os på info@raad-mal.dk – vi glæder os til at høre fra dig!

  Vores kunder siger


  Stjerne Stjerne Stjerne Stjerne Stjerne

  5/5 anbefalinger på håndværker.dk