Malerfirmaet Råd & Mal

Maler Roskilde

 Mangler du en maler i Roskilde til at varetage dit malerarbejde?

Få et uforpligtende tilbud på alle maleropgaver med prisgaranti. Ring på: 29 26 36 96, udfyld kontaktformularen eller mail på: info@raad-mal.dk.

Alt sammen udført med prisgaranti.

Derfor skal du vælge os:

Prismatch

Vi matcher priser fra andre tilbud og sikrer prisgaranti for dine indkøb. Din tilfredshed er vores prioritet.

Høj kvalitet

Vi sikrer høj kvalitet i hver maleropgave med omhyggelig udførelse og teknikker.

20+ års erfaring

Vi har en lang historie med at løse forskelligartede opgaver og et bredt kompetenceniveau.

Uforpligtende tilbud

Vi vil meget gerne give dig et tilbud, så du kender prisen, inden vi går i gang med opgaven.

Professionel maler i Roskilde

   Hos Malerfirmaet Råd & Mal er malerarbejde ikke bare et arbejde, det er vores kald. Vi ser ethvert penselstrøg som et udtryk for vores dedikation til at skabe det perfekte hjem for vores kunder.

Når du træder ind i vores verden af maling, farver og kreativitet, træder du også ind i et løfte om enestående håndværk, en personlig service og et resultat, der vil overskride dine vildeste forventninger.

Ønsker du at hyre en lokal maler i Roskilde eller omegn til en større eller mindre maleropgave, så kan vi byde ind med stor erfaring og ekspertise. Vi har som et professionelt malerfirma mange tilfredse kunder fra Roskilde og omegn.

Din pålidelige maler i Roskilde siden 2006

Siden 2006 har vi hos malerfirmaet Råd & Mal stillet behovet for professionelt malerarbejde og det gode håndværk for kunder i Roskilde.

Når du vælger os som din maler i Roskilde, sætter du din lid til en virksomhed, der brænder for malerfaget, og tager stor ære i at opfylde vores forpligtelser og levere arbejde af høj kvalitet. Vi servicerer alle type kunder:

 

Uanset om du har brug for at få malet vægge eller træværk ifm. en fraflytning, om butikken trænger til at blive frisket op, eller om trappeopgangen skal males i en ny og moderne farve, så rykker maleren ud og løser opgaven til UG.

professionelt malerarbejde

Skal vi tales ved?

 Få et uforpligtende tilbud på alle maleropgaver med prisgaranti. Ring, udfyld kontaktformularen eller mail på: info@raad-mal.dk

Vi udfører professionelt malerarbejde i Roskilde med prisgaranti

 Hos Malerfirmaet Råd & Mal mener vi, at det skal være muligt at få udført billigt malerarbejde i Roskilde – til både private og erhverv – uden at gå på kompromis med kvaliteten. Derfor tilbyder vi professionelt malerarbejde til nogle af markedets absolut laveste priser.

Vores priser ligger omkring 20-25 % under de normale priser fra andre danske malermestre, så der er meget at spare med os som din malermester i Roskilde. Vi sikrer altid et veludført stykke arbejde, så du kan være tryg ved, at vi leverer høj kvalitet til konkurrencedygtige priser hver gang.

Vi vil være billigst, og derfor yder vi prisgaranti. Dette betyder konkret, at hvis du mod forventning skulle finde en billigere maler i Roskilde eller omegn, så tilbyder vi prisgaranti. Vi er en erfaren malermester, som mener, at det skal være slut med at betale overpris for malerarbejde.

Faglærte malere og farvehandlere

 Vi er de rigtige at hyre til dit projekt, hvis du foretrækker et malerfirma i Roskilde, der ikke går på kompromis med noget, og som i øvrigt har kompetencerne og erfaringen til at levere et fejlfrit resultat hver gang.

Vi beskæftiger udelukkende faglærte malere og farvehandlere, hvilket er din garanti for smukt og holdbart malerarbejde.

Som medlem af Danske Malermestre er vi desuden dækket af en garantiordning, hvilket sikrer dig kvalitetshåndværk og et holdbart resultat.

Vi overholder deadlines og har fleksible betalingsmuligheder

   Vi brænder ikke kun for at udføre malerarbejde af høj kvalitet. Vi brænder lige så meget for at yde en god service. Når du hyrer os til en maleropgave i Roskilde, vil du få oplyst, hvornår arbejdet forventes afsluttet.

Vi har udført hundredvis af maleropgaver gennem tiden og har dermed en god indsigt i, hvor lang tid forskellige opgaver tager at løse. Derfor kan du stole trygt på, at deadlines og øvrige aftaler vil blive overholdt.

Ikke alene bestræber vi os på at overholde enhver deadline, men vi tilbyder også fleksible betalingsmuligheder. Du kan selv vælge, om du vil betale med betalingskort eller mobilbetaling.

Godt håndværk er en selvfølge med Malerfirmaet Råd & Mal

 At vælge et malerfirma i Roskilde frem for at male selv kan sikre professionelt udført arbejde med kvalitetsmaling, ligesom det kan spare dig for tid og besvær i forbindelse med forberedelse, udførelse og oprydning.

Der kan måske være penge at spare ved at klare malerarbejdet selv, men til gengæld vil resultatet sjældent være lige så tilfredsstillende. Der er derfor god grund til at overlade arbejdet til en professionel maler.

Med Malerfirmaet Råd & Mal som din faste maler i Roskilde er du garanteret godt håndværk og god rådgivning. Vi fører altid malerprojekter helt til dørs og er stolte af at levere høj kvalitet til vores kunder.

Skal vi tales ved?

 Få et uforpligtende tilbud på alle maleropgaver med prisgaranti. Ring, udfyld kontaktformularen eller mail på: info@raad-mal.dk

malerarbejde i roskilde

Få et uforpligtende tilbud på malerarbejde i Roskilde

Hvad koster det at hyre en maler i Roskilde? Det afhænger dels af, hvad du skal have malet, hvor stort et område det drejer sig om, hvorvidt der er behov for spartling med mere. Vi fokuserer på kvalitet og professionelt håndværk for at sikre, at dit malerarbejde bliver perfekt og tilfredsstillende.

Trænger hjemmet til en overhaling, og har du en konkret maleropgave, som du ønsker en pris på, så kan du få beregnet et tilbud ved at kontakte os via kontaktformularen. Vi bestræber os på at vende tilbage inden for 24 timer.

Malerfirma i Roskilde med høj kundetilfredshed

Vi gør os umage og går helhjertet ind i enhver maleropgave. Vi vægter højt, at arbejdet både skal udføres fejlfrit og til en konkurrencedygtig pris, og så er det vigtigt for os, at du som kunde føler dig tryg hele vejen igennem.

Vores store fokus på kundeservice og kvalitet er noget, der bliver bemærket og værdsat af vores glade kunder i både Roskilde og på resten af Sjælland. På Håndværker.dk kan du læse nogle af vores mange 5-stjernede anmeldelser.

Vi har bl.a. udført opgaver i følgende områder:

Vi er også din lokale tapetekspert i Roskilde

Som din lokale tapetekspert, kommer vi også til undsætning, når behovet for tapet melder sig. Vi har en webshop med hundredvis af forskellige tapeter.