maler i skælskør

Maler i Skælskør

 Er du på udkig efter en maler i Skælskør, der kan varetage dine maleropgaver?

Få et uforpligtende tilbud på alle maleropgaver med prisgaranti. Ring på: 29 26 36 96 eller udfyld kontaktformularen! eller mail på: info@raad-mal.dk

Alt sammen udført med prisgaranti.

Derfor skal du vælge os:

Prismatch

Vi matcher priser fra andre tilbud og sikrer prisgaranti for dine indkøb. Din tilfredshed er vores prioritet.

Høj kvalitet

Vi sikrer høj kvalitet i hver maleropgave med omhyggelig udførelse og teknikker.

20+ års erfaring

Vi har en lang historie med at løse forskelligartede opgaver og et bredt kompetenceniveau.

Uforpligtende tilbud

Vi vil meget gerne give dig et tilbud, så du kender prisen, inden vi går i gang med opgaven.

Maler i Skælskør

 Maler Skælskør ?? Så kan du godt stoppe din søgning nu. Vi er nemlig ret sikre på, at vi her hos Råd & Mal har lige det, du går og søger. Hos Råd & Mal tilbyder vi nemlig netop at sende en af vores erfarne malere til Skælskør, således du kan få en erfaren maler til Skælskør til at varetage alle dine maleropgaver. Bor du således i Skælskør? Eller måske lige i nærheden? Mangler du desuden en professionel maler, som kan overtage noget af alt dit malerarbejde? Så er du altså kommet til det helt rette sted. Alle vores malere og farvehandlere er nemlig faglærte og ligeledes utroligt erfarne, og af netop den grund kan du altså også sagtens lade vores malerfirma varetage dit malerarbejde.

Mal med Råd & Mal

 Hos Råd & Mal har vi desuden mange års erfaring indenfor malerarbejde, idet vi har fungeret som et selvstændigt malerfirma lige siden 2006. De mange år i branchen har således betydet, at vi har kunne opbygge et stort kundekartotek. Dette byder på en masse tilfredse kunder – både tidligere kunder og nuværende kunder. Råd & Mal er nemlig en maler i Skælskør, der generelt oplever en stor tilfredshed blandt vores mange kunder.

Ønsker du at læse nogle af de mange anmeldelser, vi har fået af vores kunder? Så har du mulighed for at finde dem alle lige her på vores hjemmeside, men du kan ligeledes læse de mange anmeldelser, vi har fået på Håndværker.dk. Her har vi opnået en score på 4,9 ud af 5 stjerner, og det er vi naturligvis utroligt stolte af. Vi håber, at vi ligeledes kan få lov til at byde dig velkommen her hos os, så er du interesseret i at finde en god maler i Skælskør, så giv os et kald allerede i dag, og få et uforpligtende tilbud på netop dine maleropgaver.

Skal vi tales ved?

 Få et uforpligtende tilbud på alle maleropgaver med prisgaranti. Ring eller udfyld kontaktformularen! eller mail på: info@raad-mal.dk

Råd & Mal er din professionelle maler i Skælskør

 Det er helt ligegyldigt, hvilket malerarbejde du ønsker, at vi skal varetage for dig. Her hos Råd & Mal foretager vi nemlig rigtig meget forskelligt malerarbejde, og derfor har vi også erfaring i maleropgaver både indendørs og udendørs. Vi er ligeledes en maler i Skælskør, der besidder en stor grad ad know-how indenfor de forskellige maleropgaver, og du kan derfor sikkert regne med, at vi leverer det bedst mulige resultat hver gang, hvis du vælger os som din maler i Skælskør.

Kan Råd & Mal løse mine maleropgaver?

 Svaret er ja. Ja, det kan vi – vi kan faktisk løse lidt af hvert! Råd & Mal er egentlig lokaliseret i Dalsmose, men vi løser maleropgaver på hele Sjælland – og her er Skælskør naturligvis inkluderet. Er du derfor på udkig efter en maler i Skælskør, så kan du altså med stor fordel vælge os.

Vores erfaring inkluderer blandt andet:

 • Indendørs maleropgaver
 • Udendørs maleropgaver
 • Opsætning af tapeter, væv og filt
 • Spartling af vægge
 • Maling af vådrum

Har du desuden brug for at få opsat noget tapet, så klarer vi naturligvis også det!

Vi hjælper både til med private og erhvervs relaterede maleropgaver

 Hos Råd & Mal varetager vi desuden maleropgaver for både private- og erhvervskunder, og derfor er det altså også helt ligegyldigt, om du mangler en maler i Skælskør til at varetager maleropgaver på dit arbejde eller hjemme hos dig privat – vi kan varetage begge dele for dig. For vores kunder i større erhverv har vi blandt andet malet:

 • Trappeopgange
 • Lejlighedskomplekser
 • Erhvervsbygninger og lager
 • Kontorer

Vi tilbyder desuden nogle utroligt gode tilbud på B2B-samarbejder, og er det derfor noget, du kunne være interesseret i, så skal du altså blot kontakte os via vores kontaktformular for et uforpligtende tilbud. Vi håber, at du vil overveje os som din maler i Skælskør til dit næste projekt!

Kontakt os allerede i dag

 Er du således interesseret i at bruge os som din næste maler i Skælskør? Så kan du altså allerede i dag tage kontakt til os og få et uforpligtende tilbud på din maleropgave – og det gælder naturligvis helt ligegyldigt, om det er en opgave i det private eller B2B. 

Du vælger helt selv, om du ønsker at udfylde vores kontaktformular, eller om du vil give os et kald på 29 26 36 96. Du kan ligeledes vælge at skrive en mail til os på info@raad-mal.dk – vi glæder os til at høre fra dig!