Malerfirmaet Råd & Mal

Maler Køge

 Mangler du en maler i Køge til at varetage dit malerprojekt?

Få et uforpligtende tilbud på alle maleropgaver med prisgaranti. Ring på: 29 26 36 96, udfyld kontaktformularen eller mail på: info@raad-mal.dk.

Alt sammen udført med prisgaranti.

Derfor skal du vælge os:

Prismatch

Vi matcher priser fra andre tilbud og sikrer prisgaranti for dine indkøb. Din tilfredshed er vores prioritet.

Høj kvalitet

Vi sikrer høj kvalitet i hver maleropgave med omhyggelig udførelse og teknikker.

20+ års erfaring

Vi har en lang historie med at løse forskelligartede opgaver og et bredt kompetenceniveau.

Uforpligtende tilbud

Vi vil meget gerne give dig et tilbud, så du kender prisen, inden vi går i gang med opgaven.

Professionel maler i Køge

Råd & Mal er et godt bud på et professionelt malerfirma, hvis du skal bruge en maler i Køge. Vi udfører malerarbejde for både private og erhverv.

Det udførte malerarbejde afhænger af mange ting. Vi garanterer dig et godt håndværk og et tilfredstillende resultat – hver gang.

Vi håndterer alle opgaver med stor professionalisme, og så har vi prisgaranti på vores mange forskellige ydelser.

Ønsker du professionel hjælp fra en maler i Køge uden skjulte udgifter, så kan vi byde ind med faglig ekspertise, stor erfaring og en skræddersyet pris.

Din kvalitetsbevidste maler i Køge siden 2006

Siden 2006 har vi hos Malerfirmaet Råd & Mal stillet behovet for malerarbejde, spartling og tapetsering i høj kvalitet for tilfredse kunder i Køge.

Når du vælger én af vores friske malere og danske malermestre i Køge, sætter du din lid til en familievirksomhed, der udfører opgaver til UG.

Vi servicerer mange kunder:

 

Uanset om du har brug for en malermester til træværk maling, opsætning af filt eller maling af trappeopgange, så udfører vi malerarbejde i bedste kvalitet.

professionelt malerarbejde

Skal vi tales ved?

 Få et uforpligtende tilbud på alle maleropgaver med prisgaranti. Ring, udfyld kontaktformularen eller mail på: info@raad-mal.dk

Vi udfører mange forskellige ydelser i Køge og omegn

 Hos Råd & Mal tilbyder vi forskellige ydelser inden for malerfaget:

  • Ind- og udvendige maleropgaver

  • Opsætning af tapet, væv og filt

  • Fuldspartling

 

Malerarbejdet bliver udført til konkurrencedygtige priser – til både private og erhverv – uden at gå på kompromis med kvalitet, garanti eller service.

Vores priser ligger omkring 20-25 % under de normale priser fra andre malere, så der er penge at spare med os som din lokale malermester i Køge. Vi vil være billigst, og derfor yder vi prisgaranti.

Dygtige og erfarne malere med et stort lokalt rækkevidde

   Vi har i mange år udført malerarbejde i Køge, men har også været mange steder rundt i Hovedstaden, Sjælland og Syddanmark:

Region Hovedstaden: Albertslund, Allerød, Ballerup, Brøndby, Dragør, Egedal, Fredensborg, Frederiksberg, Frederikssund, Furesø, Gentofte, Gladsaxe, Glostrup, Gribskov, Herlev, Hvidovre, Høje-Taastrup, Hørsholm, Ishøj, København, Lyngby-Taarbæk, Rudersdal, Rødovre, Tårnby, Vallensbæk.

Region Sjælland: Dalmose, Dianalund, Faxe, Fuglebjerg, Glumsø, Greve, Guldborgsund, Holbæk, Kalundborg, Korsør, Køge, Lejre, Lolland, Næstved, Odsherred, Ringsted, Roskilde, Skælskør, Slagelse, Solrød, Sorø, Stenlille, Stevns, Vordingborg.

Region Syddanmark: Middelfart, Assens, Faaborg-Midtfyn, Kerteminde, Nyborg, Odense, Svendborg, Nordfyn, Fredericia, Kolding, Vejle.

Skal vi tales ved?

 Få et uforpligtende tilbud på alle maleropgaver med prisgaranti. Ring, udfyld kontaktformularen eller mail på: info@raad-mal.dk

Billig maler i køge

Få et uforpligtende tilbud på malerarbejde i Køge

Står du med en lejlighed eller vægge, der trænger til at blive malet? Så kan du få beregnet den endelige pris ved at kontakte os via kontaktformularen.

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på din maleropgave med prisgaranti. Ring til os på telefon 29 26 36 96 eller mail på info@raad-mal.dk.

Malerfirma i Køge med høj kundetilfredshed

Vi gør os umage og går helhjertet ind i enhver maleropgave. Vi vægter højt, at arbejdet både skal udføres fejlfrit og til en konkurrencedygtig pris, og så er det vigtigt for os, at du som kunde føler dig tryg hele vejen igennem.

Vores store fokus på kundeservice og kvalitet er noget, der bliver bemærket og værdsat af vores glade kunder i både Køge og på hele Sjælland.

Håndværker.dk kan du læse nogle af vores mange 5-stjernede anmeldelser.

Vi er også din lokale tapetekspert i Køge

Som din lokale tapetekspert, kommer vi også til undsætning, når behovet for tapet melder sig. Vi har en webshop med hundredvis af forskellige tapeter.