TLF. 29 26 36 96INFO@RAAD-MAL.DK Trustpilot

Maler i Ringsted

Har du behov for en god maler i Ringsted?

Søger du maler i Ringsted ?? Så er du kommet til det helt rette sted. Råd & Mal dækker Ringsted og omegn og kommer gerne på et besøg hos dig også. Vi er faglærte malere og farvehandlere med mange års erfaring på bagen. Råd & Mal har nemlig eksisteret siden 2006, som selvstændig malervirksomhed og vores store kundekartotek taler for sig selv: Vi oplever en høj grad af tilfredshed fra glade kunder. Du kan se vores mange reference og lade dig inspirere direkte på vores hjemmeside her. Hvis du har lyst til, at læse anmeldelser om os, kan du med fordel klikke dig ind på håndværker.dk, hvor vores kunder har givet os hele 4,9 ud af 5 stjerner. Det er vi stolte af og håber på, at vi kan få lov til også, at byde netop dig velkommen hos os. 

Ønsker du et uforpligtende tilbud på en maler- eller tapetopgave? Det kan vi sagtens klare. Ring eller skriv blot til os og vi vender stærkt tilbage. Husk også, at vi hos Råd & Mal har PRISGARANTI på vores tilbud. 

Få et uforpligtende tilbud

Slip for besværet. Lad os kontakte dig.

  Mail
  Telefon

  Dit professionelle malerfirma i Ringsted lokalområde

  Hos Råd og Mal foretager vi mange forskellige arter af malingopgaver. Vi maler alt både inde og ude, herunder træværk eller mere specialiserede opgaver. Vi besidder en høj grad af know-how og det betyder, at vi ved præcis hvordan dit underlag bør håndteres for det bedst mulige malingresultat. Der findes et hav af forholdregler man bør følge, når man har med maling og andre behandlingsmaterialer at gøre. Dem har vi altid skrevet bag øret, når vi er ude hos dig og vi rådgiver derfor også altid gerne i vedligeholdelse eller gør-det-selv projekter. Samtidig understreger vi også vigtigheden i, at lade fagfolk klare opgaven. I sidste ende kan du spare gode penge, da du hverken skal til at investere i eller leje dyrt udstyr eller reparere fejl, fugtlækager eller andre uforudsigelige forhold undervejs. Så hvis du er i tvivl om hvorvidt du kan selv, vil vi fraråde dig, at kaste dig igang med for stor en mundfuld.

  Hvilke opgaver løser vi i Ringsted?

  Råd & Mal er lokaliseret i Dalsmose på Slagelse-egnen og derfor har vi også ofte kundeopgaver over større dele af Sjælland, men også Fyn. Vi udfører forskelligartede maleropgaver for vores kunder. I Ringsted og omegn er følgende opgavetyper hyppige:

  • Indendørs maleropgaver
  • Udendørs maleropgaver
  • Opsætning af tapeter, væv og filt
  • Spartling af vægge
  • Maling af vådrum
  • m.m.

  Brug for hjælp til opsætning af tapet?

  Hos Råd & Mal finder du spændende tapeter – hvad enten du er til mønstrede, blomstrede, tapeter med børnemotiver eller andet. Klik dig ind i vores tapet-shop og se hele udvalget. Du finder også en guide til opsætning i shoppen og hvis du er i tvivl om hvorvidt du selv kan sætte det op, så kan du bestille opsætning hos os. Vi kommer hjem til dig og udfører et pænt arbejde, hvor dit tapet ikke får luftlommer, krøller eller uhensigtsmæssig mønster-forskydning.

  Er du ikke på udkig efter traditionelle tapeter, opsætter vi også væv og filt. Disse kan males direkte over i din ønskede nuance for et ensartet farveresultat. Og er du til mere rå vægge, så både fuldspartler vi opsætter betonmønstrede tapeter. Det er alt sammen op til dig og din smag.

  Vi maler også for erhvervskunder (B2B)

  Hos Råd & Mal byder vi glædeligt ind på malerentrepriser og oplever en stor tilfredshedsgrad fra vores store erhvervs- og renoveringskunder Vi maler bl.a.:

  • Trappeopgange
  • Lejlighedkomplekser (inde og ude)
  • Erhvervsbygninger og lager
  • Kontorer mm.

  Ønsker du et tilbud på B2B-samarbejde? Du får et uforpligtende tilbud via denne kontaktformular. Vi håber du vil overveje Råd & Mal til dit næste malerprojekt.

  Vi kører ud til B2B kunder over hele sjælland, herunder hovedstadsområdet, men dækker også dele af fyn.

  Vores kunder siger


  Stjerne Stjerne Stjerne Stjerne Stjerne

  5/5 anbefalinger på håndværker.dk

  • Jeg har brugt Råd og Mal i forbindelse med, at jeg skulle have istandsat en lejelejlighed ved fraflytning.

   Jeg indhentede priser fra 2 andre malere, inden jeg fik arbejdet udført, men Råd og Mal var uden sammenligning det bedste tilbud, jeg modtog.

   Arbejdet og servicen fra Ib Abildgaard fra Råd og Mal var super godt, og jeg vil til enhver tid bruge Råd og Mal igen.

   – Maiken Hansen, Virum

  • Vi ansatte Råd og Mal v/Ib til at male vores træprofillofter hvide.

   Vi kan klart anbefale Råd og Mal. Alt er som lovet, og arbejdet er udført til vores fulde tilfredshed.

   Tak for denne gang, Ib! Vi vender helt sikkert tilbage til dig, når træprofillofterne i stueetagen skal males.

   – Laila og Brian, Kalundborg

  • Ib Abildgaard er yderst professionel og udfører i samarbejde med sin datter et perfekt stykke arbejde, hvor der ikke er en finger at sætte på noget.

   Der bliver dækket af og sørget for alt, inden arbejdet går i gang.

   Hvad man bestiller, er hvad man får – og så lige lidt til 🙂 Jeg kan trygt anbefale Råd & Mal – både på dejlig personlighed og på professionel udførelse af arbejdet.

   Derudover bliver der benyttet kvalitetsmaling – og til en pris, hvor alle og enhver kan være med.

   – Jette Majbritt Sørensen, Tåstrup

  • Jeg startede med at søge råd hos Ib med hensyn til, hvilken maling jeg skulle bruge i forhold til vores behov.

   Ib ringede til mig dagen efter, og vi fik en god snak, og han gav gode råd. Jeg fandt så den farve, jeg bare har ledt efter i hans farvekort, og jeg vælger. at malingen skal komme fra ham.

   Han kører ud der, hvor jeg ønsker og leverer malingen til mig. Det er da service, og malingen var 100% i orden, “kanon kvalitet” som en af mine venner sagde.

   Jeg vil til hver en tid købe maling hos Ib! For her ved man det, man får, er i orden.

   – Cecilie Krogh, Korsør

  • Jeg har for 2. gang fået malet min lejlighed af Ib fra Råd og Mal, og jeg kan varmt anbefale ham.

   – Katrine Larsen, Frederiksberg