Maler korsør

Maler i Ringsted

 Har du behov for en god maler i Ringsted?

Få et uforpligtende tilbud på alle maleropgaver med prisgaranti. Ring på: 29 26 36 96 eller udfyld kontaktformularen! eller mail på: info@raad-mal.dk

Alt sammen udført med prisgaranti.

Derfor skal du vælge os:

Prismatch

Vi matcher priser fra andre tilbud og sikrer prisgaranti for dine indkøb. Din tilfredshed er vores prioritet.

Høj kvalitet

Vi sikrer høj kvalitet i hver maleropgave med omhyggelig udførelse og teknikker.

20+ års erfaring

Vi har en lang historie med at løse forskelligartede opgaver og et bredt kompetenceniveau.

Uforpligtende tilbud

Vi vil meget gerne give dig et tilbud, så du kender prisen, inden vi går i gang med opgaven.

professionelt malerarbejde

Maler i Ringsted

 Søger du maler i Ringsted ?? Så er du kommet til det helt rette sted. Råd & Mal dækker Ringsted og omegn og kommer gerne på et besøg hos dig også. Vi er faglærte malere og farvehandlere med mange års erfaring på bagen. Råd & Mal har nemlig eksisteret siden 2006, som selvstændig malervirksomhed og vores store kundekartotek taler for sig selv: Vi oplever en høj grad af tilfredshed fra glade kunder. Du kan se vores mange reference og lade dig inspirere direkte på vores hjemmeside her. Hvis du har lyst til, at læse anmeldelser om os, kan du med fordel klikke dig ind på håndværker.dk, hvor vores kunder har givet os hele 4,9 ud af 5 stjerner. Det er vi stolte af og håber på, at vi kan få lov til også, at byde netop dig velkommen hos os. 

Ønsker du et uforpligtende tilbud på en maler- eller tapetopgave? Det kan vi sagtens klare. Ring eller skriv blot til os og vi vender stærkt tilbage. Husk også, at vi hos Råd & Mal har PRISGARANTI på vores tilbud. 

Se vores flotte anmeldelser på håndværker.dk

 Kunne du netop godt være interesseret i at høre, hvad vores nuværende samt tidligere kunder har at sige om vores malerarbejde i blandt andet Kalundborg? Så finder du lige her på hjemmesiden en masse fine anmeldelser, som vores kunder har givet os. Du kan dog også tage et smut forbi Håndværker.dk, hvor vi har svoret hele 4,9 ud af 5 stjerner, og hvor vi ligeledes har fået en masse flotte anmeldelser – og det er vi naturligvis utroligt stolte af. Vi håber ligeledes, at du kan få lov til at byde dig velkommen her hos os. Så er du på udkig efter den helt perfekte maler i Kalundborg, så giv os et kald allerede i dag. Du kan således få et helt uforpligtende tilbud på netop de maleropgaver, du ønsker, at vi skal varetage for dig.

Skal vi tales ved?

 Få et uforpligtende tilbud på alle maleropgaver med prisgaranti. Ring eller udfyld kontaktformularen! eller mail på: info@raad-mal.dk

Dit professionelle malerfirma i Ringsted lokalområde

 Hos Råd og Mal foretager vi mange forskellige arter af malingopgaver. Vi maler alt både inde og ude, herunder træværk eller mere specialiserede opgaver. Vi besidder en høj grad af know-how og det betyder, at vi ved præcis hvordan dit underlag bør håndteres for det bedst mulige malingresultat. Der findes et hav af forholdregler man bør følge, når man har med maling og andre behandlingsmaterialer at gøre. Dem har vi altid skrevet bag øret, når vi er ude hos dig og vi rådgiver derfor også altid gerne i vedligeholdelse eller gør-det-selv projekter. Samtidig understreger vi også vigtigheden i, at lade fagfolk klare opgaven. I sidste ende kan du spare gode penge, da du hverken skal til at investere i eller leje dyrt udstyr eller reparere fejl, fugtlækager eller andre uforudsigelige forhold undervejs. Så hvis du er i tvivl om hvorvidt du kan selv, vil vi fraråde dig, at kaste dig igang med for stor en mundfuld.

Hvilke opgaver løser vi i Ringsted?

 Råd & Mal er lokaliseret i Dalsmose på Slagelse-egnen og derfor har vi også ofte kundeopgaver over større dele af Sjælland, men også Fyn. Vi udfører forskelligartede maleropgaver for vores kunder. I Ringsted og omegn er følgende opgavetyper hyppige:

 • Indendørs maleropgaver
 • Udendørs maleropgaver
 • Opsætning af tapeter, væv og filt
 • Spartling af vægge
 • Maling af vådrum
 • m.m.

Brug for hjælp til opsætning af tapet?

 Hos Råd & Mal finder du spændende tapeter – hvad enten du er til mønstrede, blomstrede, tapeter med børnemotiver eller andet. Klik dig ind i vores tapet-shop og se hele udvalget. Du finder også en guide til opsætning i shoppen og hvis du er i tvivl om hvorvidt du selv kan sætte det op, så kan du bestille opsætning hos os. Vi kommer hjem til dig og udfører et pænt arbejde, hvor dit tapet ikke får luftlommer, krøller eller uhensigtsmæssig mønster-forskydning.

Er du ikke på udkig efter traditionelle tapeter, opsætter vi også væv og filt. Disse kan males direkte over i din ønskede nuance for et ensartet farveresultat. Og er du til mere rå vægge, så både fuldspartler vi opsætter betonmønstrede tapeter. Det er alt sammen op til dig og din smag.

Vi maler også for erhvervskunder (B2B)

 Hos Råd & Mal byder vi glædeligt ind på malerentrepriser og oplever en stor tilfredshedsgrad fra vores store erhvervs- og renoveringskunder Vi maler bl.a.:

 • Trappeopgange
 • Lejlighedkomplekser (inde og ude)
 • Erhvervsbygninger og lager
 • Kontorer mm.

Ønsker du et tilbud på B2B-samarbejde? Du får et uforpligtende tilbud via denne kontaktformular. Vi håber du vil overveje Råd & Mal til dit næste malerprojekt.

Vi kører ud til B2B kunder over hele sjælland, herunder hovedstadsområdet, men dækker også dele af fyn.