Malerarbejde for private

 Få et uforpligtende tilbud på malerarbejde til private. Vi vil også meget gerne rådgive dig til, at du træffer det rigtige valg og ikke skal male om.

Vi dækker hele Sjælland, Fyn og Lolland/Falster.

Alt sammen udført med prisgaranti.

Derfor skal du vælge os:

Prismatch

Vi matcher priser fra andre tilbud og sikrer prisgaranti for dine indkøb. Din tilfredshed er vores prioritet.

Høj kvalitet

Vi sikrer høj kvalitet i hver maleropgave med omhyggelig udførelse og teknikker.

20+ års erfaring

Vi har en lang historie med at løse forskelligartede opgaver og et bredt kompetenceniveau.

Uforpligtende tilbud

Vi vil meget gerne give dig et tilbud, så du kender prisen, inden vi går i gang med opgaven.

Billig maler

Professionelt arbejde kan godt udføres billigt.

Leder du efter en billig maler til private?

Råd & Mal malerfirma har hjemme på Midtsjælland, hvorfra vi dækker byer som Næstved, Slagelse, Korsør, Skælskør og Dalmose, men vi kører ud på hele Sjælland inkl. Fyn og Lolland-Falster. Vi op startede 20. april 2006 med at udføre malerarbejde​ for private. Vi har prisgaranti og mange tilfredse kunder bag os.

Vi er en lille familieejet virksomhed, men dette betyder ikke, at vi ikke kan løse større maleropgaver. Vi løser alle typer af malerarbejde​.

Maler priser

 Har du noget malerarbejde, du skal have udført, kan du med fordel kontakte os. Sammenligner du maler priser, så husk at hos os får du prisgaranti. Det vil sige, hvis du kan købe malingen eller få udført malerarbejdet billigere et andet sted, laver vi det til samme pris. 

Vi matcher tilbud og kvalitet, hvilket er din sikkerhed for det rigtige køb til den rigtige pris.

Skal vi tales ved?

 Få et uforpligtende tilbud på alle maleropgaver med prisgaranti. Ring eller udfyld kontaktformularen! eller mail på: info@raad-mal.dk

Mange private overvejer at udføre malerarbejdet selv

 Dette tager tid, og der er en masse remedier, du skal anskaffe for at kunne få et præsentabelt resultat. Det at male en væg kan virke ligetil, men der er en masse, du skal vide om maling, spartling osv.

Ydermere skal du vide, hvad du skal gøre, hvis der sker fejl/uheld under processen. Målet er at få et resultat, du bliver glad for. Det er her, vi kan hjælpe dig. Med hjælp fra os slipper du for at skulle ud og investere i en masse remedier, som du ikke skal bruge bagefter.

Derudover får du samtidig en maler med mange års erfaring, som ved, hvor meget maling der skal påføres, og hvad der skal gøres, når malerarbejde​t driller. Vi sørger for, at du får et resultat, du bliver glad for at kigge på.

Skal du som lejer male din lejlighed selv?

 Skal du fraflytte dit lejemål, og står du selv for renovering heraf, så er det en god idé at rådføre dig med en fagmand. Mange lejere vælger at “spare” penge på maleren og udfører malerarbejdet selv. Desværre kan det i stedet blive dyrt at spare maleren væk, da det, du selv har malet, i 90% af tilfældene desværre ikke er godt nok.

Nedenfor har vi lavet en liste over de fejl, som typisk forekommer, når du selv istandsætter:

  • Malingen på væggene dækker ikke ordentligt.
  • Der er ikke malet med en spærrende maling. Dette betyder, at har væggene været nikotingule, bliver de gule igen eller fremstår skjoldede.
  • Der er ikke malet med den påkrævede farvekode.
  • Der er malet på paneler, gulv m.m. Disse skal males om eller renses af, og det kan være en bekostelig affære.
  • Beskæring til lofter er ikke udført ordentligt.
  • Huller i vægge, lofter m.m. er ikke spartlet ordentligt.
  • Der er ikke fuget korrekt.