TLF. 29 26 36 96INFO@RAAD-MAL.DK – CVR: 32934463

Malerarbejde for private

Har du brug for en billig maler?

Råd & Mal malerfirma har hjemme på Midtsjælland, hvorfra vi dækker hele Sjælland inkl. Fyn og Lolland-Falster. Vi har mere end 11 års erfaring med at udføre malerarbejde​ for private. Vi har prisgaranti og mange tilfredse kunder bag os.

Vi er en lille familieejet virksomhed, men dette betyder ikke, at vi ikke kan løse større maleropgaver. Vi løser alle typer af malerarbejde​.

Malerarbejde - Maler priser? Råd & Mal har svaret!
Malerarbejde - Maler priser? Råd & Mal har svaret!

Få et uforpligtende tilbud

Slip for besværet. Lad os kontakte dig.

Der findes rigtig mange malerfirmaer alene på Sjælland, hvorfor det både kan være svært og uoverskuelig at finde ud af, hvilket firma man skal vælge? Vi elsker vores job, og vi er altid parate til nye spændende maler projekter. Derudover går vi aldrig af vejen for nye udfordringer.

Maler priser.

Har du noget malerarbejde​, du skal have udført, kan du med fordel kontakte os. Sammenligner du maler priser så husk, hos os får du prisgaranti – dvs. Hvis du kan købe malingen eller få udført malerarbejde​t billigere et andet sted, laver vi det til samme pris. Vi matcher tilbud og kvalitet, hvilket er din sikkerhed for det rigtige køb til den rigtige pris.

Mange private overvejer at udføre malerarbejde​t selv.

Dette tager tid, og der er en masse remedier, som skal anskaffes for at kunne få et præsentabelt resultat. Det at male en væg kan virke ligetil, men der er en masse, man skal vide om maling, spartling osv. Ydermere skal du vide, hvad du skal gøre, hvis der sker fejl/uheld under processen. Målet er at få et resultat, du bliver glad for. Det er her, vi kan hjælpe dig. Med hjælp fra os slipper du for at skulle ud og investere i en masse remedier, som du ikke skal bruge bagefter. Derudover får du samtidig en maler med mange års erfaring, som ved, hvor meget maling der skal påføres, og hvad der skal gøres, når malerarbejde​t driller. Vi sørger for, at du får et resultat, du bliver glad for at kigge på.

Skal du som lejer male din lejlighed selv?

Skal du fraflytte dit lejemål, og står du selv for renovering heraf, så er det en god idé at rådføre dig med en fagmand. Mange lejere vælger at “spare” penge på maleren og udfører malerarbejde​t selv. Desværre kan det i stedet blive dyrt at spare maleren væk, da det i 90 % af tilfældene desværre ikke godt nok, det man selv har malet. Man ender i disse tilfælde efterfølgende med at skulle have et momsregistreret malerfirma ind og udbedre fejlene. Dette resulterer i, at dit malerarbejde​ kommer til at koste dig mere end nødvendigt.

 

Nedenfor har vi lavet en liste over de fejl, som typisk forekommer, når man selv istandsætter:

 • Malingen på væggene dækker ikke ordentligt.
 • Der er ikke malet med en spærrende maling – dette betyder; har væggene været nikotingule, bliver de gule igen eller fremstår skjoldet.
 • Der er ikke malet med den påkrævede farvekode.
 • Der er malet på paneler, gulv m.m.. Disse skal males om eller renses af og kan være en bekostelig affære.
 • Beskæring til lofter er ikke ordentlige.
 • Huller i vægge, lofter m.m. er ikke spartlet ordentligt.
 • Der er ikke fuget korrekt.

Vi udfører ikke kun malerarbejde​, vi laver også gulvslibning og kan derfor tilbyde dig en samlet pakke. Du kan kontakte os lige her.

Vores kunder siger


5/5 anbefalinger på håndværker.dk

 • Jeg har brugt Råd og Mal i forbindelse med, at jeg skulle have istandsat en lejelejlighed ved fraflytning.

  Jeg indhentede priser fra 2 andre malere inden jeg fik arbejdet udført, men Råd og Mal var uden sammenligning det bedste tilbud jeg modtog

  Arbejdet og servicen fra Ib Abildgaard fra Råd og Mal var super godt, og jeg vil til enhver tid bruge Råd og Mal igen.

  – Maiken Hansen, Virum

 • Vi ansatte Råd og Mal v/Ib til at male vores træprofillofter hvide.

  Vi kan klart anbefale Råd og Mal. Alt er som lovet og arbejdet er udført til vores fulde tilfredshed.

  Tak for denne gang, Ib! Vi vender helt sikkert tilbage til dig, når træprofillofterne i stueetagen skal males.

  – Laila og Brian, Kalundborg

 • Ib Abildgaard er yderst professionel og udfører i samarbejde med sin datter et perfekt stykke arbejde, hvor der ikke er en finger at sætte på noget.

  Der bliver dækket af og sørget for alt, inden arbejdet går i gang.

  Hvad man bestiller, er hvad man får – og så lige lidt til 🙂 Jeg kan trygt anbefale Råd & Mal – både på dejlig personlighed og på professionel udførelse af arbejdet.

  Derudover bliver der benyttet kvalitetsmaling – og til en pris, hvor alle og enhver kan være med.

  – Jette Majbritt Sørensen, Tåstrup

 • Jeg startede med at søge til råd hos Ib med hensyn til hvilket maling jeg skulle bruge i forhold til vores behov.

  Ib ringede til mig dagen efter, og vi fik en god snak og han gav gode råd.. jeg fandt så den farve jeg bare har ledt efter i hans farvekort, og jeg vælger at malingen skal komme fra ham..

  Han kører ud der hvor jeg ønsker og lavere malingen til mig. Det er da service, og malingen var 100% i orden, “kanon kvalitet” som en af mine venner sagde..

  Jeg vil til hver en tid købe maling hos Ib! for her ved man, det man får er i orden.

  – Cecilie Krogh, Korsør

 • Jeg har for 2. gang fået malet min lejlighed af Ib fra Råd og Mal og jeg kan varmtanbefale ham

  – Katrine Larsen, Frederiksberg