maler i næstved

Maler i Sorø

 Søger du en god maler i Sorø?

Få et uforpligtende tilbud på alle maleropgaver med prisgaranti. Ring på: 29 26 36 96 eller udfyld kontaktformularen! eller mail på: info@raad-mal.dk

Alt sammen udført med prisgaranti.

Derfor skal du vælge os:

Prismatch

Vi matcher priser fra andre tilbud og sikrer prisgaranti for dine indkøb. Din tilfredshed er vores prioritet.

Høj kvalitet

Vi sikrer høj kvalitet i hver maleropgave med omhyggelig udførelse og teknikker.

20+ års erfaring

Vi har en lang historie med at løse forskelligartede opgaver og et bredt kompetenceniveau.

Uforpligtende tilbud

Vi vil meget gerne give dig et tilbud, så du kender prisen, inden vi går i gang med opgaven.

Maler i Sorø

 Maler i Sorø ? er det os hos Råd & Mal du bør tage fat i. Vi har været i malerbranchen siden 2006, som selvstændige malere. Det betyder, at vi har mange års erfaring indenfor malerbranchen og et hav af glade og tilfredse kunder i baggagen. Faktisk har vores kunder givet os hele 4,9 stjerner ud af 5 på håndværker.dk. Det er vi meget taknemmelige for her hos Råd & Mal og vi mener det skyldes vores professionelle tilgang til enhver opgave – stor som lille. Vi er faglærte malere og farvehandlere og har herudover en tapetshop, med mange flotte produkter.

Vil du selv male i Sorø?

 Maler i Sorø ? Kan vi tillade os at sige; Tør du? Malerarbejde er nemlig en af de ting i livet, som det ofte godt kan betale sig, at få en professionel til at udføre for sig. Man kan godt se forskellen når arbejdet er udført af professionelle og bliver det udført af en autoriseret håndværker, behøver opgaven heller ikke, at beslaglægge dine øvrige rum i længere tid ad gangen. Et malerfirma har allerede alle de nødvendige værktøjer der skal til for at udføre arbejdet hurtigt og i høj kvalitet. På den måde sparer du både tid på indkøbsturen og penge på investering i malergrej. I sidste ende behøver det ikke, at blive meget dyrere end at gøre det selv.

Skal vi tales ved?

 Få et uforpligtende tilbud på alle maleropgaver med prisgaranti. Ring eller udfyld kontaktformularen! eller mail på: info@raad-mal.dk

Vi opsætter også tapet, væv og filt

Hos Råd & Mal har vi mange års erfaring med opsætning af alt fra fotostater til væv og filt. Vi leverer altid et korrekt og fejlfrit resultat og kan også bidrage med egne tapetmotiver og wallsticker. Du finder vores store variation og sortiment af tapeter i vores webshop. Ønsker du, at opsætte dit tapet selv, så fortvivl ikke. Vi hjælper dig gerne i mål med et pænt resultat:

Følg vores guide til opsætning af tapet eller kontakt os for professionel vejledning og rådgivning, hvis du er i tvivl om hvorvidt du kan selv. Det er nemlig vigtigt, at der ikke opstår luftlommer eller forkert forskydning i tapetmønstret undervejs.

Der er mange malere i Sorø og Midtsjælland – hvem skal du vælge?

 Der er mange udbydere af malerarbejde både til erhverv, det offentlige og det private og derfor kan du med held kigge efter det firma der specialiserer sig indenfor det område, som du skal have foretaget malerarbejde på. Nogle virksomheder tager sig hovedsageligt af større projekter og derfor er det nok ikke dem du skal bruge, hvis du fx kun skal have malet din stue.

Omvendt kan det være fordelagtigt at vælge større malervirksomheder til de større projektopgaver, da disse ofte kan stille med flere mand og har større råderum over grej og nødvendige værktøjer og materialer. Samtidig har et firma der arbejder med malerarbejde til daglig den viden, som der skal til for at finde den rette maling til de rette materialer. Der findes mange beretninger om folk, som har brugt udendørs maling indvendig og omvendt og det er ærgelige fejl som disse, der kan blive til alvorlige merudgifter, hvis du fx har brugt plastikmaling på dit tapet eller lignende. Sådanne fejl slipper du for ved at bruge et professionelt firma, som fx Råd & Mal. Vi kan træffes på tlf. +45 2926 3696 eller via denne kontaktformular.

Malerprojekter for erhvervskunder (B2B)

 Vi kan håndtere malerentrepriser og bliver ofte hyret til større erhvervs- og renoveringsprojekter. Vi har malet alt fra trappeopgange, lejlighedkomplekser, erhvervsbygninger, lagere, kontorer mm. og vi sidder også klar til, at assistere dig og din virksomhed.

Du kan til enhver tid indhente et uforpligtende tilbud, som du er velkommen til, at sammenholde med andre malertilbud inden du vender tilbage til os. Vi håber du vil overveje Råd & Mal til dit næste B2B-samarbejde.

Vi kører ud til B2B kunder over hele sjælland, herunder hovedstadsområdet, men dækker også store dele af fyn.

Find den rette person til jobbet når du søger en maler!

 På nettet kan du finde de forskellige malere i Sorø og resten af Midtsjælland. Her kan du nemt og enkelt finde ud af hvem der passer til den arbejdsopgave du har brug for. Er du bekymret for kvaliteten af de forskellige firmaer kan du se på debatforums og blogs hvem der har lavet byggesjusk og lignende og hvem der har tilfredse kunder, og på den måde danne dig et billede af hvem der er gode at bruge. Husk at ved at bruge professionelle håndværkere stiger dit hus i værdi ved vedligeholdelse, og dermed er det ikke kun en udgift, men også en investering i dit hus.

Den rigtige maling beskytter dine vægge og hjælper til at holde dit hus sundt. Sunde boliger er godt for mennesker, så på den måde er det en god investering, og en god ide at få arbejdet udført i tide. Eksempelvis inden der opstået problemer i form af fugtskader eller lignende. Kontakt malerfirmaet Råd & Mal, eller Ib Abildgaard direkte, for et sikkert malerprojekt.

Foreløbig har vi været følgende steder i Sorø området og øvrig Midtsjælland og lave maler og gulvarbejde:

4180 Sorø: Energivej, Slagelsevej, Søhegnet, Frederiksbergvej, Banevej, Hauchsvej , Bakkenhaven, Færøvej, Holbækvej, Næstvedvej.

4100 Ringsted: Fredensvej, Hækkerupsvej, Gyrstingevej, Jættevej, Harhoffs Alle, Nørregade, Benløseparken, Kærhave Skovvej, Thorsvej5.

Skal du være vores næste tilfredse kunde?

 Siden 2006 har mange kunder valgt netop Råd & Mal til deres maler- og tapetprojekter. I det følgende finder du en oversigt over vores geografiske dækning af godt malerhåndværk i Danmark.

Region Hovedstaden: Albertslund, Allerød, Ballerup, Brøndby, Dragør, Egedal, Fredensborg, Frederiksberg, Frederikssund, Furesø, Gentofte, Gladsaxe, Glostrup, Gribskov, Herlev, Hvidovre, Høje-Taastrup, Hørsholm, Ishøj, København, Lyngby-Taarbæk, Rudersdal, Rødovre, Tårnby, Vallensbæk

Region Sjælland: Dalmose, Dianalund, Faxe, Fuglebjerg, Glumsø, Høng, Gørløv, Greve, Guldborgsund, Holbæk, Kalundborg, Korsør, Køge, Lejre, Lolland, Næstved, Odsherred, Ringsted, Roskilde, Skælskør, Slagelse, Solrød, Sorø, Stenlille, Stevns, Vordingborg

Region Syddanmark: Middelfart, Assens, Faaborg-Midtfyn, Kerteminde, Nyborg, Odense, Svendborg, Nordfyn, Fredericia, Kolding, Vejle

Du kan altså roligt kontakte maler Ib Abildgaard for at modtage et gratis og uforpligtende malertilbud på tlf. + 45 2926 3696 eller email: info@raad-mal.dk. Eller læs mere om billig maler og bliv klogere på hvad vi kan, samt hvem vi er.