TLF. 29 26 36 96INFO@RAAD-MAL.DK Trustpilot

Tapet opsat af malerfirma – Mange flotte tapeter netop nu!

Skal du have opsat tapet ?

Glasfilt – Glasvæv – Rutex/Savmuldstapet – Mønstret tapet

Mønstret tapet opsat i børneværelse

Smukt tapet med fugle, opsat i børneværelse af Råd & Mal

Tapetopsætning, hvor også malede flader bibeholdes. Skal du også have et tilbud på tapetopsætning af malerfirmaet Råd & Mal, så henvend dig trygt til maler Ib Abildgaard. Der både er uddannet maler, farvehandler og tapeserer

‘Skal der ske noget nyt i din bolig, er du ved at renovere eller evt. fraflytte en lejlighed? Så tilbyder Råd & Mal også opsætning af tapet, både mønstret tapeter, fotostater og andre former for tapeter. Derudover udføres alt inden for malerarbejde, opsætning af filt/glasvæv, savmuldstapet/Rutex og gulvservice. Vi er et team af kreative håndværkere, der er vant til at se ud af boksen og skabe resultater, der kan lidt mere end det sædvanlige. Vi kan hjælpe dig, hvis du bare gerne vil give væggene lidt ny kulør, eller hvis du vil have noget ekstraordinært.

Hos Råd & Mal er vi erfarne og uddannede malere med speciale indenfor tapetopsætning og diverse efteruddannelser inden for ældre malerteknikker som marmorering, kalkering og åring. Vi har også fingeren på pulsen og følger med i vores fags nyeste udvikling, så vi kan tilbyde vores kunder et væld af både traditionelle og utraditionelle muligheder. Vi arbejder både med private, boligforeninger og virksomheder – vi tilbyder prisgaranti, hvilket vil sige, at du ikke kan få så billig hjælp udført af fagfolk andre steder – og så konkurrerer vi også på kvalitet!
kontakt os for et uforpligtende tilbud på tlf. 29 26 36 96.


Vi har været disse steder, skal du være den næste ?

Region Hovedstaden: Albertslund, Allerød, Ballerup,  Brøndby, Dragør, Egedal, Fredensborg, Frederiksberg,  Frederikssund, Furesø, Gentofte, Gladsaxe, Glostrup, Gribskov, Herlev, Hvidovre, Høje-Taastrup, Hørsholm, Ishøj, København, Lyngby-Taarbæk, Rudersdal, Rødovre, Tårnby, Vallensbæk

Region Sjælland: Dalmose, Dianalund, Faxe, Fuglebjerg, Glumsø, Greve, Guldborgsund, Holbæk, Kalundborg, Korsør, Køge, Lejre, Lolland, Næstved, Odsherred, Ringsted, Roskilde, Skælskør, Slagelse, Solrød, Sorø, Stenlille, Stevns, Vordingborg

Region Syddanmark: Middelfart, Assens, Faaborg-Midtfyn, Kerteminde, Nyborg, Odense, Svendborg, Nordfyn, Fredericia, Kolding, Vejle

Vores kunder siger


Stjerne Stjerne Stjerne Stjerne Stjerne

5/5 anbefalinger på håndværker.dk

 • Jeg har brugt Råd og Mal i forbindelse med, at jeg skulle have istandsat en lejelejlighed ved fraflytning.

  Jeg indhentede priser fra 2 andre malere, inden jeg fik arbejdet udført, men Råd og Mal var uden sammenligning det bedste tilbud, jeg modtog.

  Arbejdet og servicen fra Ib Abildgaard fra Råd og Mal var super godt, og jeg vil til enhver tid bruge Råd og Mal igen.

  – Maiken Hansen, Virum

 • Vi ansatte Råd og Mal v/Ib til at male vores træprofillofter hvide.

  Vi kan klart anbefale Råd og Mal. Alt er som lovet, og arbejdet er udført til vores fulde tilfredshed.

  Tak for denne gang, Ib! Vi vender helt sikkert tilbage til dig, når træprofillofterne i stueetagen skal males.

  – Laila og Brian, Kalundborg

 • Ib Abildgaard er yderst professionel og udfører i samarbejde med sin datter et perfekt stykke arbejde, hvor der ikke er en finger at sætte på noget.

  Der bliver dækket af og sørget for alt, inden arbejdet går i gang.

  Hvad man bestiller, er hvad man får – og så lige lidt til 🙂 Jeg kan trygt anbefale Råd & Mal – både på dejlig personlighed og på professionel udførelse af arbejdet.

  Derudover bliver der benyttet kvalitetsmaling – og til en pris, hvor alle og enhver kan være med.

  – Jette Majbritt Sørensen, Tåstrup

 • Jeg startede med at søge råd hos Ib med hensyn til, hvilken maling jeg skulle bruge i forhold til vores behov.

  Ib ringede til mig dagen efter, og vi fik en god snak, og han gav gode råd. Jeg fandt så den farve, jeg bare har ledt efter i hans farvekort, og jeg vælger. at malingen skal komme fra ham.

  Han kører ud der, hvor jeg ønsker og leverer malingen til mig. Det er da service, og malingen var 100% i orden, “kanon kvalitet” som en af mine venner sagde.

  Jeg vil til hver en tid købe maling hos Ib! For her ved man det, man får, er i orden.

  – Cecilie Krogh, Korsør

 • Jeg har for 2. gang fået malet min lejlighed af Ib fra Råd og Mal, og jeg kan varmt anbefale ham.

  – Katrine Larsen, Frederiksberg