TLF. 29 26 36 96INFO@RAAD-MAL.DK Trustpilot

Om os

Malerfirmaet Råd & Mal holder til i Dalmose på Vestsjælland. Som de fleste andre firmaer har vi gennem årene opbygget vores identitet. Malermester Ib Abildgaard er både uddannet maler og farvehandler. Derudover har han en masse efteruddannelser i bagagen som f.eks. ældre malerteknikker inden for linolie, kalkning, marmorering, opmåling, tapetsering m.m. Så skal du bruge en maler i Slagelse er vi et godt valg.

Vi bestræber os på at være anderledes end de traditionelle farvehandlere og malerfirmaer, du typisk kender i dag. Vi gør meget ud af at rådgive dig i form af at komme ud til dig i dit hjem eller din virksomhed, nemlig der hvor der skal males.

Netop ved selvsyn kan vi give dig den mest optimale rådgivning i form af diagnose, materialevalg, behandlinger, farveplanlægning, vedligeholdelse m.m. Denne rådgivning er ganske gratis for dig.

I dagligdagen møder du maler Sabine Vejle Abildgaard Nielsen, maler Susanne Vejle Hansen og mester Ib Abildgaard. Ja du gætter rigtigt! Vi er et rigtigt familieforetagende. Så du kan allerede nu bestille tid hos malerfirmaet Råd & Mal også på ting, du måske ikke skal have malet nu, men på et senere tidspunkt. Således kan vi langtidsplanlægge for dig og dine maleropgaver.

Vi har kunder overalt på Sjælland, i København, på Frederiksberg, på Fyn, på Lolland/Falster. Når vi udfører malerarbejde for dig, laver vi dette ud fra skriftlige aftaler og med prisgaranti – til begge parters fordel.

Dette indebærer, at vi meget sjældent har utilfredse kunder, men tværtimod kunder, der er loyale og ofte vender tilbage, og som ikke er bange for at komme med en anbefaling af Råd & Mal.

Kontakt Råd & Mal og få et uforpligtende tilbud – det er ganske gratis.
Ring på tlf. 29 26 36 96 eller på mail info@raad-mal.dk. Du kan også kontakte os her.

Råd & Mal team klar til arbejdet
Råd & Mal team klar til arbejdet
Byg garanti

Vores kunder siger


Stjerne Stjerne Stjerne Stjerne Stjerne

5/5 anbefalinger på håndværker.dk

 • Jeg har brugt Råd og Mal i forbindelse med, at jeg skulle have istandsat en lejelejlighed ved fraflytning.

  Jeg indhentede priser fra 2 andre malere, inden jeg fik arbejdet udført, men Råd og Mal var uden sammenligning det bedste tilbud, jeg modtog.

  Arbejdet og servicen fra Ib Abildgaard fra Råd og Mal var super godt, og jeg vil til enhver tid bruge Råd og Mal igen.

  – Maiken Hansen, Virum

 • Vi ansatte Råd og Mal v/Ib til at male vores træprofillofter hvide.

  Vi kan klart anbefale Råd og Mal. Alt er som lovet, og arbejdet er udført til vores fulde tilfredshed.

  Tak for denne gang, Ib! Vi vender helt sikkert tilbage til dig, når træprofillofterne i stueetagen skal males.

  – Laila og Brian, Kalundborg

 • Ib Abildgaard er yderst professionel og udfører i samarbejde med sin datter et perfekt stykke arbejde, hvor der ikke er en finger at sætte på noget.

  Der bliver dækket af og sørget for alt, inden arbejdet går i gang.

  Hvad man bestiller, er hvad man får – og så lige lidt til 🙂 Jeg kan trygt anbefale Råd & Mal – både på dejlig personlighed og på professionel udførelse af arbejdet.

  Derudover bliver der benyttet kvalitetsmaling – og til en pris, hvor alle og enhver kan være med.

  – Jette Majbritt Sørensen, Tåstrup

 • Jeg startede med at søge råd hos Ib med hensyn til, hvilken maling jeg skulle bruge i forhold til vores behov.

  Ib ringede til mig dagen efter, og vi fik en god snak, og han gav gode råd. Jeg fandt så den farve, jeg bare har ledt efter i hans farvekort, og jeg vælger. at malingen skal komme fra ham.

  Han kører ud der, hvor jeg ønsker og leverer malingen til mig. Det er da service, og malingen var 100% i orden, “kanon kvalitet” som en af mine venner sagde.

  Jeg vil til hver en tid købe maling hos Ib! For her ved man det, man får, er i orden.

  – Cecilie Krogh, Korsør

 • Jeg har for 2. gang fået malet min lejlighed af Ib fra Råd og Mal, og jeg kan varmt anbefale ham.

  – Katrine Larsen, Frederiksberg