Malerfirmaet Råd & Mal

Maler Næstved

Har du brug for en dygtig maler med stor erfaring i Næstved?

Få et uforpligtende tilbud på malerarbejde i høj kvalitet. Ring på: 29 26 36 96, udfyld kontaktformularen eller mail på: info@raad-mal.dk.

Alt sammen udført med prisgaranti.

Derfor skal du vælge os:

Prismatch

Vi matcher priser fra andre tilbud og sikrer prisgaranti for dine indkøb. Din tilfredshed er vores prioritet.

Høj kvalitet

Vi sikrer høj kvalitet i hver maleropgave med omhyggelig udførelse og teknikker.

20+ års erfaring

Vi har en lang historie med at løse forskelligartede opgaver og et bredt kompetenceniveau.

Uforpligtende tilbud

Vi vil meget gerne give dig et tilbud, så du kender prisen, inden vi går i gang med opgaven.

Professionel maler i Næstved

   Hvis du leder efter kompetente malere med ekspertise til at udfører malerarbejde, så kan vi helt sikkert hjælpe. Råd & Mal udfører alle typer maleropgaver i dit nærområde. Vi er beliggende i tæt afstand til Næstved, og løser gerne opgaven for dig.

Vores danske malermestre håndtere alle aftaler med stor professionalisme. Råd & Mal består af faglærte og dygtige malere, som altid sætter en ære i, at levere et tilfredsstillende resultat til konkurrencedygtige priser.

Vi ved præcis, hvilke behandlingstyper, der kræves, for at opnå et holdbart resultat. Hos Malerfirmaet Råd & Mal tilbyder vi prisgaranti og afgiver gerne et uforpligtende tilbud, så du kan forholde dig til budgettet på forhånd.

Vi løser mange opgaver inden for malerarbejde i Næstved

De mest almindelige typer af maler- og tapetopgaver, vi foretager lokalt i og omkring Næstved, er:

  • Indvendigt malerarbejde, (vægge, døre, trappeopgang, lofter mm.)

  • Udvendigt malerarbejde (træværk, murmærk, vinduer maling mm.)

  • Opsætning af tapet, væv og filt

  • Spartling af vægge

 

Du er også velkommen til at spørge om specialløsninger. Ring på 29 26 36 96 og indhent et skræddersyet tilbud fra en professionel maler i Næstved.

professionelt malerarbejde

Skal vi tales ved?

 Få et uforpligtende tilbud på alle maleropgaver med prisgaranti. Ring, udfyld kontaktformularen eller mail på: info@raad-mal.dk

Kompetent malerfirma i Næstved med mange tilfredse kunder

 Råd & Mal har siden 2006 udført malerarbejde i bedste kvalitet for private og erhvervskunder med stor succes. Vores mange års erfaring i branchen har bidraget til, at vi oplever stor glæde hos vores kunder.

Ønsker du at læse om vores gode anmeldelser? Find os på Håndværker.dk, hvor glade kunder har skænket os hele 4,9 stjerner ud af 5. Det er vi stolte af, og glæder os samtidig til, at kunne byde dig velkommen hos os.

Vi har bl.a. udført mange opgaver i følgende områder på Sjælland:

Råd & Mal har prisgaranti på malerarbejdet

Hos Råd & Mal tager vi højde for dit budget, men også dine ambitioner og ønsker til hele processen. Vi løser alle opgaver med stor omhu og respekt for både det malede, men også for omgivelserne, som du ikke ønsker pletter på. Vi efterlader altid projektområdet i samme stand, som vi modtog det.

Vi opsætter også tapeter, filt og væv

 Der kan være mange gode grunde til, at tage kontakt til en professionel maler, når du har brug for opsætning af tapeter. Et mønstret tapet kræver præcision og knowhow for, at opnå det bedst mulige resultat uden luftlommer eller forskudt tapetmønster.

Det er vi gode til hos Malerfirmaet Råd & Mal, og vi kommer gerne hjem til dig, din virksomhed eller boligforening, og opsætter tapeter, væv og filt. Vi kan også bidrage med et spændende sortiment af flotte tapeter, som du kan vælge til lige netop dit tapetprojekt eller din DIY-drøm.

Ønsker du i stedet at give dig i kast med et gør-det-selv projekt, så kan du med fordel benytte dig af vores guide til opsætning af tapet. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl om, hvorvidt du bør gøre det selv eller søge faglig hjælp hos en professionel maler.

Skal vi tales ved?

 Få et uforpligtende tilbud på alle maleropgaver med prisgaranti. Ring, udfyld kontaktformularen eller mail på: info@raad-mal.dk

maler næstved

Få et uforpligtende tilbud fra en god maler i Næstved

Er du interesseret i at bruge os som din næste maler i Næstved?

Så kan du allerede i dag tage kontakt til os og få et uforpligtende tilbud på dit malerarbejde – og det gælder naturligvis helt ligegyldigt, om det er en opgave i det private, til erhverv eller til boligselskaber.

Du vælger helt selv, om du ønsker at udfylde vores kontaktformular, give os et kald på 29 26 36 96 eller skrive en mail til os på info@raad-mal.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Du er også meget velkommen til at følge os på de sociale medier, hvor vi løbende lægger billeder ud af vores arbejde.