Billig maler i Slagelse

Maler i Slagelse

 Mangler du en maler i Slagelse?

Få et uforpligtende tilbud på alle maleropgaver med prisgaranti. Ring på: 29 26 36 96 eller udfyld kontaktformularen! eller mail på: info@raad-mal.dk

Alt sammen udført med prisgaranti.

Derfor skal du vælge os:

Prismatch

Vi matcher priser fra andre tilbud og sikrer prisgaranti for dine indkøb. Din tilfredshed er vores prioritet.

Høj kvalitet

Vi sikrer høj kvalitet i hver maleropgave med omhyggelig udførelse og teknikker.

20+ års erfaring

Vi har en lang historie med at løse forskelligartede opgaver og et bredt kompetenceniveau.

Uforpligtende tilbud

Vi vil meget gerne give dig et tilbud, så du kender prisen, inden vi går i gang med opgaven.

Mangler du en maler i Slagelse?

Hvis du står og har behov for en lokal maler i Slagelse og omegn, er det os hos malerfirmaet Råd & Mal, som du bør tage fat i. Vi er faglærte malere og farvehandlere og kan løfte enhver type af maleropgaver for både private og erhverv i netop dit lokalområde. Dette gør vi til enhver tid med fokus på den høje kvalitet, som vores mange kunder kender os for. Læs for eksempel vores fine anbefalinger fra glade kunder på vores profil på håndværker.dk, hvor vi har scoret 4,9 ud af 5 stjerner.

Hos Råd & Mal samler vi altså på smil og tilfredse kunder og ser også frem til, at skabe pæne og holdbare malingløsninger for dig. Ring til os på telefon +45 2926 3696 eller kontakt os her for at bestille os til en maler- eller tapetseringsopgave i nærheden af Slagelse eller blot for en gratis og uforpligtende snak om hvad vi kan gøre for dig.

Selvstændigt malerfirma siden 2006 i Slagelse

   Råd & Mal har eksisteret siden 2006 og er et selvstændig malerfirma fra Slagelse-egnen. Vi er helt præcist lokaliseret i Dalsmose og kører hver eneste dag lokalområdet rundt for vores kunder. Her i Slagelse har vi siden Råd & Mals begyndelse løst talrige tapetserings- og maleropgaver for private og erhvervsdrivende. Vælger du Råd & Mal til dit næste malerprojekt, får du altså professionel malerhjælp fra en virksomhed med stor erfaring, høj faglighed og et godt renommé i byen. 

Skal vi tales ved?

 Få et uforpligtende tilbud på alle maleropgaver med prisgaranti. Ring eller udfyld kontaktformularen! eller mail på: info@raad-mal.dk

Hvorfor vælge Råd & Mal i Slagelse?

 Hos Råd & Mal løser vi dagligt mange forskelligartede maleropgaver for vores kunder. I Slagelse og omegn oplever vi, at der ofte er rift om følgende opgavetyper:

  • Indvendige maleropgaver
  • Udvendige maleropgaver
  • Opsætning af tapet, væv og filt
  • Spartling af vægge
  • Maling af vådrum
  • m.m.

Har du mere specialiserede og større malingprojekter i kikkerten, er du velkommen til, at kontakte os for mere information og svar på dine spørgsmål. Vi afgiver gerne tilbud på B2B.

Indhent malertilbud med prisgaranti fra din maler i Slagelse

 Vidste du at vi også laver tapetopsætning og andre tapetopgaver for vores kunder? Det gør vi for både private, men også erhvervskunder. Så trænger dit hjem til et ansigtsløft eller mangler kontoret mere inspirerende og motiverende vægudsmykninger? Så klik dig et smut forbi vores webshop og oplev vores spændende udvalg i tapeter. 

Tapeter skaber stemning og kant i ethvert rum og tilfører hygge. Samtidig er en tapetopsætning en billig og effektiv måde, at dekorere vægge og møbler på uden, at det behøver, at tage lang tid og fokus væk fra det du elsker at lave.

Maler i Slagelse

  Fra år til år kan vejret skifte og nogle sæsoner tillader os ikke, at skabe pæne og bæredygtige malingresultater udendørs. Fortvivl dog ikke – vi fikser det blot i mildere sæsoner (fx apr. – sep. måned). Sammen lægger vi en plan, som tager hensyn til vind og vejr, så du kan komme i mål med dine udendørsprojekter.

Vi har udført malerarbejde i store dele af landet

Råd & Mal er dit flittige malerselskab, som også har været omkring mange steder rundt på vestsjælland, midt og sydsjælland:

Foreløbig har vi været følgende steder i Slagelse området og øvrig Vestsjælland og lave maler, gulvarbejde og salg af maling:

4200 Slagelse: Frederiksgade – Hellig Andersvej – Fruegade – Østerbro – Byvangen, Slots Bjergby – Rostedvej – Hansensvej – Nordrupvej – Vollerupvej – Harevænget – Højen – Søgårdsvej – Bjergbygade.

4220 Korsør: Vemmelev, Snerlevej.

4230 Skælskør: Rådmandsvej – Hesselhaven – Havnevej – CarlMedingsvej – Gammelgade – Solbakken.

4250 Fuglebjerg: Lærkevej – Svalevej.

4261 Dalmose: Orebyvej – Hovedgaden.

4262 Sandved: Langgade.