TLF. 29 26 36 96INFO@RAAD-MAL.DK – CVR: 32934463 Trustpilot

Billig maler

Råd & Mal er din billige maler på Sjælland

Sørger du billig maler ?? Så få et uforpligtende tilbud på alle maleropgaver med prisgaranti. Ring eller udfyld kontaktformen!

Ring i dag

29 26 36 96
Ønsker du en billig maler? Malerfirma Råd & Mal har hjemme på Midtsjælland, hvorfra vi dækker byer som Næstved, Slagelse, Korsør, Skælskør og Dalmose, men vi kører ud på hele Sjælland inklusiv København, Frederiksberg og Amager. Vi søger altid, at ramme et fornuftigt prisniveau, som også kan passe til de mere pressede budgetstørrelser. Vi ved nemlig præcis hvor træls en udgift malerarbejde kan være – særligt hvis der er lommesmerter på spil. Samtidig er det vigtigt at understrege, at billig ikke betyder gratis. Men vi holder kostpriser nede af bedste evne og rådgiver dig altid i hvordan du kan spare penge. Enkelte opgaver har du måske mod på selv at udføre og så står vi ikke i vejen. Samtidig uddyber vi også altid, hvis en opgave ikke tåler et gør-det-selv projekt. Med vores store erfaring indenfor branchen, har vi desværre set mange maler-katastrofer når ufaglærte giver sig i kast med en for stor mundfuld. Her kan det langt bedre betale sig, at inddrage en professionel maler.

Vi bistår gerne i dit næste projekt og afgiver gerne et uforpligtende pristilbud inden vi påbegynder arbejdet. Du kan ringe til os på telefon +45 2926 3696 eller kontakt os her. Vi tager gerne en snak om hvad der kan lade sig gøre eller ej, med forbehold for hvad dine drømme og ambitioner er. Husk også at vi hos Råd & Mal har PRISGARANTI på vores tilbud.

Billig maler København / Roskilde

Få et uforpligtende tilbud

Slip for besværet. Lad os kontakte dig.

Mail
Telefon

Søger du billig maler København?

Ring i dag

29 26 36 96
Skal du bruge en billig maler i København, så kontakt Råd & Mal. Vi kommer med et uforpligtende malertilbud, der kan slå de fleste på pris og kvalitet. Ring til os på telefon +45 2926 3696 eller brug vores kontaktformular og beskriv din maleropgave eller de spørgsmål, som du måske måtte have. Råd & Mal er dit professionelle, men billige malerfirma i København og på Sjælland generelt!

Sådan spar er du penge:

– Du kan altid vælge, at male selv. Men overvej om du alligevel ønsker råd og vejledning af os undervejs.

– Du kan finde en maler der afgiver et billigere tilbud end os, men giv os da chancen til, at matche prisen. På den måde er du sikret den høje kvalitet du kender fra Råd & Mal 

Få et uforpligtende tilbud og slip for besværet. Vi kan også ringe dig op. Skriv blot en mail til os eller udfyld vores kontaktformular med dine spørgsmål. 

Lejer sparede 10.500 kr.

Denne lejer fandt os på nettet, og vi lavede hendes lejlighed for ca. 12.500 kr. Det var hun selvfølgelig glad for og sparede derved mange penge på malerarbejdet.

Hun havde sparet endnu mere ved at have ladet være med selv at male først, i forhold til at have kontaktet os med det samme. De professionelle malere ved hvordan arbejdet skal gøres korrekt første gang.

Husk også, at når du får et autoriseret malerfirma til at lave malerarbejdet, har du også garanti for, at det bliver godkendt, fordi det er udført håndværksmæssigt korrekt. Det er dit eget arbejde ikke, og derved påtager og løber du en stor risiko ved selv at ville male for at spare penge, som kan blive meget dyrt for dig i den sidste ende.

Vi maler udelukkende med kvalitetsmaling af professionel kvalitet og med de bedste pensler og ruller på markedet. Det er malerudstyr du ikke kan købe i ethvert byggemarked, du bør heller ikke forsøge at male selv, hvis malerarbejdet skal godkendes af en ejendomsadministrator. Der stilles meget høje krav, når en udlejningslejlighed skal overdrages. Det er billigere at hyre en billig maler selv, frem for at lade udlejningsselskabet eller ejendomsadministrator male for dig. Vores prisgaranti gør at du altid kan føle dig tryg ved at dit malerarbejde bliver lavet billigst muligt.

Hvis du skal bruge en maler i Slagelse så se her.

Overvejer du en billig maler fra København?
– Kontakt os for et godt malertilbud!

Ring i dag

29 26 36 96

SKAL RÅD OG MAL GIVE DIG ET GODT TILBUD PÅ DIN MALEROPGAVE?

DU FÅR ALTID PRISGARANTI OG PROFESSIONELT ARBEJDE!

Billig maler til lejligheder i Storkøbenhavn

Ring i dag

29 26 36 96
Hos Råd & Mal får vi en del henvendelser fra lejere i Københavnsområdet – og også områder som er lokaliseret tættere på os geografisk. Ofte er lejere på udgift en kostvenlig maler, som kan forvandle mange års slitage til et nyt friskt hjem. Det betyder også, at vi har mange års erfaring med at male og tapetsere lejligheder og huse i København og har løst mange opgaver for private og erhvervsdrivende rundt om i byen.

Selvom der er utroligt mange malerfirmaer i København, kan vi matche deres tilbud og ikke mindst kvalitet! Det kan vi bl.a. fordi vi har prisgaranti, men også fordi vi har mange glade og tilfredse kunder bag os. Disse har hver især bidraget til en stor tiltro til vores egen faglighed. Du kan læse anmeldelser fra vores mange glade kunder her eller se vores referencer for inspiration til, hvad vi skal udføre for dig. Yderligere kan vi stolt meddele, at vi har fået hele 4,9 stjerner ud af 5håndværker.dk 

Hvem er vi og hvorfor er vi billige malere?

Råd & Mal er et familieforetagende, som består af mig selv, Malermester Ib Abildgaard, min dygtige kone Susanne og min meget kompetente datter Sabine. Sammen udgør vi et stærkt team, som samarbejder suverænt godt sammen. Vi har valgt vejen som familieejet malervirksomhed, fordi vi er så gode sammen. Vi kan løse alle typer maleropgaver, tapetseringsopgaver, men også gulvafslibning m.m. Vi holder vores udgifter mest muligt nede og tager højde for de budgetter, som vi sættes overfor. Herfra hjælper vi med, at finde frem til de billigst mulige priser, der samtidig svarer overens med, hvad der ønskes udført. 

Ring i dag

29 26 36 96

Vores kunder siger


Stjerne Stjerne Stjerne Stjerne Stjerne

5/5 anbefalinger på håndværker.dk

 • Jeg har brugt Råd og Mal i forbindelse med, at jeg skulle have istandsat en lejelejlighed ved fraflytning.

  Jeg indhentede priser fra 2 andre malere, inden jeg fik arbejdet udført, men Råd og Mal var uden sammenligning det bedste tilbud, jeg modtog.

  Arbejdet og servicen fra Ib Abildgaard fra Råd og Mal var super godt, og jeg vil til enhver tid bruge Råd og Mal igen.

  – Maiken Hansen, Virum

 • Vi ansatte Råd og Mal v/Ib til at male vores træprofillofter hvide.

  Vi kan klart anbefale Råd og Mal. Alt er som lovet, og arbejdet er udført til vores fulde tilfredshed.

  Tak for denne gang, Ib! Vi vender helt sikkert tilbage til dig, når træprofillofterne i stueetagen skal males.

  – Laila og Brian, Kalundborg

 • Ib Abildgaard er yderst professionel og udfører i samarbejde med sin datter et perfekt stykke arbejde, hvor der ikke er en finger at sætte på noget.

  Der bliver dækket af og sørget for alt, inden arbejdet går i gang.

  Hvad man bestiller, er hvad man får – og så lige lidt til 🙂 Jeg kan trygt anbefale Råd & Mal – både på dejlig personlighed og på professionel udførelse af arbejdet.

  Derudover bliver der benyttet kvalitetsmaling – og til en pris, hvor alle og enhver kan være med.

  – Jette Majbritt Sørensen, Tåstrup

 • Jeg startede med at søge råd hos Ib med hensyn til, hvilken maling jeg skulle bruge i forhold til vores behov.

  Ib ringede til mig dagen efter, og vi fik en god snak, og han gav gode råd. Jeg fandt så den farve, jeg bare har ledt efter i hans farvekort, og jeg vælger. at malingen skal komme fra ham.

  Han kører ud der, hvor jeg ønsker og leverer malingen til mig. Det er da service, og malingen var 100% i orden, “kanon kvalitet” som en af mine venner sagde.

  Jeg vil til hver en tid købe maling hos Ib! For her ved man det, man får, er i orden.

  – Cecilie Krogh, Korsør

 • Jeg har for 2. gang fået malet min lejlighed af Ib fra Råd og Mal, og jeg kan varmt anbefale ham.

  – Katrine Larsen, Frederiksberg