maler i næstved

Maler i Næstved

 Har du brug for en maler i Næstved?

Få et uforpligtende tilbud på alle maleropgaver med prisgaranti. Ring på: 29 26 36 96 eller udfyld kontaktformularen! eller mail på: info@raad-mal.dk

Alt sammen udført med prisgaranti.

Derfor skal du vælge os:

Prismatch

Vi matcher priser fra andre tilbud og sikrer prisgaranti for dine indkøb. Din tilfredshed er vores prioritet.

Høj kvalitet

Vi sikrer høj kvalitet i hver maleropgave med omhyggelig udførelse og teknikker.

20+ års erfaring

Vi har en lang historie med at løse forskelligartede opgaver og et bredt kompetenceniveau.

Uforpligtende tilbud

Vi vil meget gerne give dig et tilbud, så du kender prisen, inden vi går i gang med opgaven.

Maler i Næstved

  Har du brug for en maler i Næstved? Så er du kommet til det helt rette sted. Råd & Mal bistår med alle typer maleropgaver i dit nærområde. Vi er beliggende i tæt afstand til Næstved og det omgivende lokalområde og kører gerne hjem til dig eller din virksomhed og udfører malerarbejde. Vi går altid ind i enhver maleropgaver med stor professionalisme og faglighed, samt den største omhu for enhver malingoverflade, samt respekt for omgivelserne. Råd og Mal består af faglærte og dygtige malere, som sætter en ære i, at levere pæne og professionelle maleresultater. Vi ved præcis hvilke specifikke maling- eller behandlingstyper der kræves for for et holdbart slutresultat.

Hos Råd & Mal har vi prisgaranti og afgiver gerne et uforpligtende tilbud, så du kan forholde dig til budgettet på forhånd. Ring til os på telefon +45 2926 3696 eller kontakt os her for at bestille tid eller blot for en gratis og uforpligtende snak om hvad vi kan gøre for dig.

Din professionelle selvstændige maler i Næstved

 Råd & Mal har siden 2006 udført talrige malingopgaver for både private og erhvervsdrivende og med stor succes. Vores mange års erfaring har bidraget til, at vi oplever stor glæde hos vores mange tilbagevendende kunder. Ønsker du at læse om vores gode anmeldelser, finder du os på håndværker.dk, hvor glade kunder har skænket os hele 4,9 stjerner ud af 5. Det er vi stolte af og glæder os samtidig til, at kunne byde dig velkommen hos os. Du er til enhver tid i trygge hænder når du vælger Råd & Mal til dit næste maler- eller tapetseringsprojekt.

Skal vi tales ved?

 Få et uforpligtende tilbud på alle maleropgaver med prisgaranti. Ring eller udfyld kontaktformularen! eller mail på: info@raad-mal.dk

Vi løser forskellige maleropgaver i Næstved

 Er du i tvivl om hvilke specifikke maler- og tapetseringsopgaver vi løser? Læs med nedenfor, hvor vi lister de mest almindelige typer af maling- og tapetopgaver vi foretager lokalt i og omkring Næstved:

  • Indendørs maleropgaver, herunder vægge, karme, gulve, mm.
  • Udendørs maleropgaver, herunder træværk, murværk mm.
  • Opsætning af tapet, væv og filt
  • Spartling/fuldspartling af vægge
  • Maling af vådrum
  • m.m.

Du er også altid velkommen til, at kontakte os og spørge om specialløsninger og indhente et skræddersyet tilbud på dette. Ring blot til tlf.: 29 26 36 96 eller kontakt os her

Råd & Mal har prisgaranti på alle malertilbud

 Kontakt os i dag og få et gratis og uforpligtende tilbud på din maleropgave. Ring til os på telefon 29 26 36 96 eller brug vores kontaktformular! Sammen kommer vi godt i mål med dine maleropgaver og finder sammen den bedste løsning. Vi tager højde for både dit budget, men også dine ambitioner og ønsker. Vi løser alle opgaver med stor omhu og respekt for både det malede, men også omgivelserne, som du ikke ønsker pletter på. Vi rydder pænt op efter os og efterlader altid projektområdet i samme stand som vi modtog det.

Vi opsætter også tapeter, filt og væv

   Der kan være mange gode grunde til, at tage kontakt til en professionel når du har brug for opsætning af tapeter mm. Et mønstret tapet eller fototapet kræver præcision og know-how for, at opnå det bedst mulige resultat uden luftlommer eller forskudt tapetmønster. Det er vi gode til Råd & Mal og vi kommer gerne hjem til dig eller ud til din virksomhed og opsætter tapeter, væv og filt.

Vi kan også bidrage med et spændende sortiment af flotte tapeter, som du kan vælge til dit tapetprojekt. Du finder vores udvalg af tapeter her. Ønsker du i stedet at give dig i kast med et gør-det-selv projekt, kan du med fordel benytte dig af vores guide til opsætning af tapet. Du er også velkommen til, at tage kontakt direkte til os, hvis du er i tvivl om, hvorvidt du bør gøre det selv eller søge faglig hjælp. Vi er altid glade for at vejlede og rådgive, så du føler dig godt klædt på inden du går igang selv.

Kontakt os allerede i dag

 Er du således interesseret i at bruge os som din næste maler i Kalundborg? Så kan du altså allerede i dag tage kontakt til os og få et uforpligtende tilbud på din maleropgave – og det gælder naturligvis helt ligegyldigt, om det er en opgave i det private eller B2B. Du vælger helt selv, om du ønsker at udfylde vores kontaktformular, eller om du vil give os et kald på 29 26 36 96. Du kan ligeledes vælge at skrive en mail til os på info@raad-mal.dk – vi glæder os til at høre fra dig!