TLF. 29 26 36 96INFO@RAAD-MAL.DK Trustpilot

Maler i Brønshøj

Maler og gulvbehandlingsopgaver er en af de ting i livet der er godt og betale sig fra. Man kan virkelig se forskellen når arbejdet er udført af professionelle og bliver det gjort af en autoriseret håndværker behøver det heller ikke at beslaglægge dine rum så længe.
Et malerfirma har allerede alle de værktøjer der skal til for at udføre arbejdet hurtigt og i høj kvalitet så på den måde sparer du både tid på indkøbsturen og penge på investering i håndværkergrej. I sidste ende behøver det ikke blive meget dyrere end at gøre det selv.

Der er mange udbydere af maleropgaver i Brønshøj og omegn og resten af Sjælland

Der er mange udbydere af malerarbejde både til erhverv, det offentlige og det private og derfor kan du med held kigge efter det firma der specialiserer sig indenfor det område du skal have varetaget maler og gulvbehandlingsopgaver på.
Nogle firmaer tager sig hovedsageligt af meget store projekter og derfor er det nok ikke dem du skal bruge hvis du kun skal have sat et par tapetruller op i din stue, og selvfølgelig det samme med omvendt fortegn.
Samtidig har et firma der arbejder med maler/gulvarbejde til daglig den viden der skal til for at finde de rette løsninger til de rette opgave løsninger.
Der er hørt mange historier om folk der har brugt løsninger de bitterligt har fortrudt, og disse fejl kan blive alvorlige. Sådanne fejl slipper du for ved at bruge et professionelt firma.

Find det rette maler/gulvarbejde og det rette malerfirma på nettet

På nettet kan du finde de forskellige udbydere af maler/gulv behandlingsarbejde i Brønshøj og resten af Hovedstads området. Her kan du nemt og enkelt finde ud af hvem der passer til den arbejdsopgave du har brug for.
Er du bekymret for kvaliteten af de forskellige firmaer kan du se på debatforums og blogs hvem der har lavet byggesjusk og lignende og hvem der har tilfredse kunder, og på den måde danne dig et billede af hvem der er gode at bruge.

Husk at ved at bruge professionelle håndværkere stiger dit hus i værdi ved vedligeholdelse, og dermed er det ikke kun en udgift, men også en investering i dit hus.

De rigtige løsninger beskytter dit hjem og hjælper til at holde din bolig sund. Sunde boliger er godt for mennesker, så på den måde er det en god investering, og en god ide at få arbejdet udført i tide.
Eksempelvis inden der opstået problemer i form af fugtskader eller lignende.

Vores kunder siger


Stjerne Stjerne Stjerne Stjerne Stjerne

5/5 anbefalinger på håndværker.dk

 • Jeg har brugt Råd og Mal i forbindelse med, at jeg skulle have istandsat en lejelejlighed ved fraflytning.

  Jeg indhentede priser fra 2 andre malere, inden jeg fik arbejdet udført, men Råd og Mal var uden sammenligning det bedste tilbud, jeg modtog.

  Arbejdet og servicen fra Ib Abildgaard fra Råd og Mal var super godt, og jeg vil til enhver tid bruge Råd og Mal igen.

  – Maiken Hansen, Virum

 • Vi ansatte Råd og Mal v/Ib til at male vores træprofillofter hvide.

  Vi kan klart anbefale Råd og Mal. Alt er som lovet, og arbejdet er udført til vores fulde tilfredshed.

  Tak for denne gang, Ib! Vi vender helt sikkert tilbage til dig, når træprofillofterne i stueetagen skal males.

  – Laila og Brian, Kalundborg

 • Ib Abildgaard er yderst professionel og udfører i samarbejde med sin datter et perfekt stykke arbejde, hvor der ikke er en finger at sætte på noget.

  Der bliver dækket af og sørget for alt, inden arbejdet går i gang.

  Hvad man bestiller, er hvad man får – og så lige lidt til 🙂 Jeg kan trygt anbefale Råd & Mal – både på dejlig personlighed og på professionel udførelse af arbejdet.

  Derudover bliver der benyttet kvalitetsmaling – og til en pris, hvor alle og enhver kan være med.

  – Jette Majbritt Sørensen, Tåstrup

 • Jeg startede med at søge råd hos Ib med hensyn til, hvilken maling jeg skulle bruge i forhold til vores behov.

  Ib ringede til mig dagen efter, og vi fik en god snak, og han gav gode råd. Jeg fandt så den farve, jeg bare har ledt efter i hans farvekort, og jeg vælger. at malingen skal komme fra ham.

  Han kører ud der, hvor jeg ønsker og leverer malingen til mig. Det er da service, og malingen var 100% i orden, “kanon kvalitet” som en af mine venner sagde.

  Jeg vil til hver en tid købe maling hos Ib! For her ved man det, man får, er i orden.

  – Cecilie Krogh, Korsør

 • Jeg har for 2. gang fået malet min lejlighed af Ib fra Råd og Mal, og jeg kan varmt anbefale ham.

  – Katrine Larsen, Frederiksberg