TLF. 29 26 36 96INFO@RAAD-MAL.DK – CVR: 32934463 Trustpilot

Malermester

Få et uforpligtende tilbud på alle maleropgaver med prisgaranti, fra en dansk malermester. Ring eller udfyld kontaktformen!

Ring i dag 29 26 36 96

Skal du bruge en dansk malermester? Vi har generelt et meget højt fagligt niveau. Vi bruger altid kvalitetsmaterialer og de nyeste teknikker, så dit resultat bliver flot og tilfredsstillende. Det høje faglige niveau blandt danske malermestre kommer fra mange års stolte håndværkstraditioner og videreuddannelse. Kontakt malermester Ib Abildgaard på telefon 29 26 36 96 eller kontakt os pr. mail.

Spar penge ved at:

– Male selv med hjælp fra os!

– Finde en maler der er billigere end os, så matcher vi prisen!

Få et uforpligtende tilbud

Slip for besværet. Lad os kontakte dig.

  Mail
  Telefon

  Smuk bolig?
  Ring til din malermester!

  Trænger din bolig til en ansigtsløftning, er du kommet til rette sted. Malermester og farvehandler Ib Abildgaard kan friske din bolig op med malerarbejde af høj kvalitet på vægge, lofter eller gulve. Vi kan også male møbler, indbyggede såvel som fritstående, eksempelvis køkken- og garderobeskabe.

  Råd & Mal team klar til arbejdet Maling er den hurtigste, billigste og enkleste måde at give dit hus en overhaling, så det igen viser sig fra sin bedste side. En dygtig malermester kan gøre dit hus rart at bo i. En stue kan fuldkommen ændre karakter fra kold og mindre hyggelig til varm og rar med den rette nuance. Skal du sælge, er rene og pæne overflader med til at få prisen i vejret. Og nogle gange kan din malermester medvirke til, at huset overhovedet bliver solgt.

  Ring nu til malermester og farvehandler Ib Abildgaard på 29 26 36 96 og få en uforpligtende snak om din maleropgave.

  Hvid eller ikke?

  Mange danskere sværger til hvid, når de skal vælge farve i boligen. Det skyldes formentlig vores klima. Hvid er i høj grad med til at lysne boligen på de mange mørke dage i vinterhalvåret.

  Hvid er også praktisk, fordi du kan fylde huller fra forkert opsatte billeder mv. uden at skulle male over. Når hvide vægge og lofter skal genopfriskes – ca. hvert femte år – kan du ofte nøjes med et enkelt lag.

  Men det er ikke lige meget, hvilken hvid du vælger. Der findes uendelige toner af hvid – skal den være grålig, gullig, blålig, grønlig, rødlig? Det afhænger af din smag, men også af rummets lysindfald og funktion.
  Din malermester kan rådgive dig til den helt rigtige nuance til formålet. Vi anbefaler klart, at du “brækker” den hvide, blot ikke så meget, at den bliver beige.

  Vælger du ikke hvid, anbefaler vi som regel klare farver, hvor man ikke er i tvivl om farven! En klar pastel eller pangfarve på en endevæg giver en flot effekt.

  Maling af vinduer? Læs mere her…

   

  Mere inspiration her

  Vores kunder siger


  Stjerne Stjerne Stjerne Stjerne Stjerne

  5/5 anbefalinger på håndværker.dk

  • Jeg har brugt Råd og Mal i forbindelse med, at jeg skulle have istandsat en lejelejlighed ved fraflytning.

   Jeg indhentede priser fra 2 andre malere, inden jeg fik arbejdet udført, men Råd og Mal var uden sammenligning det bedste tilbud, jeg modtog.

   Arbejdet og servicen fra Ib Abildgaard fra Råd og Mal var super godt, og jeg vil til enhver tid bruge Råd og Mal igen.

   – Maiken Hansen, Virum

  • Vi ansatte Råd og Mal v/Ib til at male vores træprofillofter hvide.

   Vi kan klart anbefale Råd og Mal. Alt er som lovet, og arbejdet er udført til vores fulde tilfredshed.

   Tak for denne gang, Ib! Vi vender helt sikkert tilbage til dig, når træprofillofterne i stueetagen skal males.

   – Laila og Brian, Kalundborg

  • Ib Abildgaard er yderst professionel og udfører i samarbejde med sin datter et perfekt stykke arbejde, hvor der ikke er en finger at sætte på noget.

   Der bliver dækket af og sørget for alt, inden arbejdet går i gang.

   Hvad man bestiller, er hvad man får – og så lige lidt til 🙂 Jeg kan trygt anbefale Råd & Mal – både på dejlig personlighed og på professionel udførelse af arbejdet.

   Derudover bliver der benyttet kvalitetsmaling – og til en pris, hvor alle og enhver kan være med.

   – Jette Majbritt Sørensen, Tåstrup

  • Jeg startede med at søge råd hos Ib med hensyn til, hvilken maling jeg skulle bruge i forhold til vores behov.

   Ib ringede til mig dagen efter, og vi fik en god snak, og han gav gode råd. Jeg fandt så den farve, jeg bare har ledt efter i hans farvekort, og jeg vælger. at malingen skal komme fra ham.

   Han kører ud der, hvor jeg ønsker og leverer malingen til mig. Det er da service, og malingen var 100% i orden, “kanon kvalitet” som en af mine venner sagde.

   Jeg vil til hver en tid købe maling hos Ib! For her ved man det, man får, er i orden.

   – Cecilie Krogh, Korsør

  • Jeg har for 2. gang fået malet min lejlighed af Ib fra Råd og Mal, og jeg kan varmt anbefale ham.

   – Katrine Larsen, Frederiksberg