TLF. 29 26 36 96INFO@RAAD-MAL.DK Trustpilot

Billig maler Roskilde

Søger du en billig maler i Roskilde?

Billig maler i Roskilde ??? Brug malerfirmaet Råd & Mal hvis du har behhov for en professionel maler i Roskilde. Vi løser alle typer af maleropgaver for private, men også erhverv. Hos Råd & Mal er vi faglærte og dygtige malere, med mange års erfaring. Vi slog første gang dørene op i 2006 og har siddet samlet på smil og glade kundeberetninger. Vi arbejder altid for et tilfredsstillende og ikke mindst pænt resultat og dette afspejler sig også i vores anmeldelser på nettet. Du kan se vores referencer her eller læse spændende anmeldelser fra vores kunder på håndværker.dk. Her har vi fået hele 4,9 ud af 5 stjerner og det skyldes vores høje faglighed. Vi efterlader altid både en pæn overflade, men også pæne og velbeskyttede omgivelser, så du ikke skal døje med malerpletter eller affaldmaterialer efterfølgende.

Hos Råd & Mal har vi PRISGARANTI på vores tilbud – også selvom du næppe finder veludført malerarbejde meget billigere. Kontakt os for, at få ordnet malerarbejdet i Roskilde på telefon +45 2926 3696 eller kontakt os her

Selvstændigt malerfirma siden 2006 i Roskilde og omegn

Råd & Mal har eksisteret i snart 15 år og er et selvstændig malerfirma, beliggende i god afstand til Roskilde. Vi har over årene løst mange tapetserings- og maleropgaver for private og erhverv på hele Sjælland, herunder også i Roskilde og omegn.

Vi løser følgende maleropgaver:

 • Indvendige maleropgaver
 • Udvendige maleropgaver
 • Opsætning af tapet, væv og filt
 • Spartling af vægge
 • Maling af vådrum
 • m.m.

Herudover løser vi også andre og mere specialiserede opgaver, så kontakt os gerne hvis du har spørgsmål til hvad vi kan udføre.

Billig maler Roskilde
Søger du en billig maler i Roskilde området?

HAR DU EN MALEROPGAVE I ROSKILDE ELLER OMEGN? LAD OS GIVE DIG ET TILBUD!

DU FÅR ALTID PRISGARANTI OG PROFESSIONELT ARBEJDE!

Få et uforpligtende malertilbud med prisgaranti 

Hvis du søger er en maler, som leverer et ordentligt slutresultat, holder hvad han lover og som bidrager med høj faglighed undervejs, så er det Ib Abildgaard fra Råd & Mal du skal have fat i. Ib sætter en stor ære i sine services og har bygget sin forretning på dit gode renommé i bl.a. Roskilde by. Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på din maleropgave. Ring til os på telefon +45 2926 3696 eller brug vores kontaktformular! Husk også at vi har prisgaranti på vores pristilbud. 

Malertilbud i Roskilde
Få et tilbud på din maleropgave i Roskilde

Vi opsætter også tapet, væv og filt

Du finder flotte tapeter i en stor variation af mønstre og motiver i vores webshop. Derudover kommer vi gerne ud til din matrikel og opsætter både tapeter, væv og filt. Overvejer du at opsætte selv? Det skal du være velkommen til. Du finder vores guide til opsætning af tapet her. Er du i tvivl om hvorvidt du børe klare opgaven selv, vil vi anbefale dig, at søge professionel hjælp. Det er så ærgeligt, hvis dit tapet buler, har luftlommer eller hvis der opstår uhensigtsmæssig mønsterforskydning. Hos Råd & Mal har vi mange års erfaring med tapetopsætning og du kan se en række af vores resultater her. 

Har du en tapetopgave i Roskilde?
Har du en tapetopgave i Roskilde?

Råd & Mal kører også ud til dig i Roskilde

Vi har i årenes løb skabt flotte malerresulater og tapetseringsopgaver i store dele af Danmark. Vi har samlet en lister over vores berøringsflader her, så du kan få en fornemmelse af, hvor bredtomfavnende vi er i netop dit lokalområde. Vi har lavet opgaver i følgende områder:

Region Hovedstaden: Albertslund, Allerød, Ballerup, Brøndby, Dragør, Egedal, Fredensborg, Frederiksberg, Frederikssund, Furesø, Gentofte, Gladsaxe, Glostrup, Gribskov, Herlev, Hvidovre, Høje-Taastrup, Hørsholm, Ishøj, København, Lyngby-Taarbæk, Rudersdal, Rødovre, Tårnby, Vallensbæk

Region Sjælland: Dalmose, Dianalund, Faxe, Fuglebjerg, Glumsø, Greve, Guldborgsund, Holbæk, Kalundborg, Korsør, Køge, Lejre, Lolland, Næstved, Odsherred, Ringsted, Roskilde, Skælskør, Slagelse, Solrød, Sorø, Stenlille, Stevns, Vordingborg

Region Syddanmark: Middelfart, Assens, Faaborg-Midtfyn, Kerteminde, Nyborg, Odense, Svendborg, Nordfyn, Fredericia, Kolding, Vejle

B2B: Vi samarbejder med andre professionelle

Hos Råd & Mal ser vi det positive og gunstige i gode samarbejdsforhold. Kontakt for en uforpligtende snak hvis du er interesseret i, at være partner hos os. Vi maler og tapetserer også større erhvervslokaler, lagere eller kontorer. Alt sammen foretages med højeste professionalisme og så er vi rare at forhandle med. Sammen finder vi en god løsning, som passer til dine behov. 

Råd & Mal er din maler af kvalitets malerarbejde

Står du med en maler- eller tapetserings-opgave, som du godt kunne tænke dig at få vurderet en pris på, så kontakt os og få et uforpligtende tilbud. Så har du noget mere konkret at overveje ud fra. Vi kommer også gerne ud og besigtiger opgaveomfanget og giver dig en faglig vurdering af, hvad der skal til for at du kommer i mål. Du er velkommen til, at ringe direkte til os på telefon +45 2926 3696 eller kontakt os her.

Vores kunder siger


Stjerne Stjerne Stjerne Stjerne Stjerne

5/5 anbefalinger på håndværker.dk

 • Jeg har brugt Råd og Mal i forbindelse med, at jeg skulle have istandsat en lejelejlighed ved fraflytning.

  Jeg indhentede priser fra 2 andre malere, inden jeg fik arbejdet udført, men Råd og Mal var uden sammenligning det bedste tilbud, jeg modtog.

  Arbejdet og servicen fra Ib Abildgaard fra Råd og Mal var super godt, og jeg vil til enhver tid bruge Råd og Mal igen.

  – Maiken Hansen, Virum

 • Vi ansatte Råd og Mal v/Ib til at male vores træprofillofter hvide.

  Vi kan klart anbefale Råd og Mal. Alt er som lovet, og arbejdet er udført til vores fulde tilfredshed.

  Tak for denne gang, Ib! Vi vender helt sikkert tilbage til dig, når træprofillofterne i stueetagen skal males.

  – Laila og Brian, Kalundborg

 • Ib Abildgaard er yderst professionel og udfører i samarbejde med sin datter et perfekt stykke arbejde, hvor der ikke er en finger at sætte på noget.

  Der bliver dækket af og sørget for alt, inden arbejdet går i gang.

  Hvad man bestiller, er hvad man får – og så lige lidt til 🙂 Jeg kan trygt anbefale Råd & Mal – både på dejlig personlighed og på professionel udførelse af arbejdet.

  Derudover bliver der benyttet kvalitetsmaling – og til en pris, hvor alle og enhver kan være med.

  – Jette Majbritt Sørensen, Tåstrup

 • Jeg startede med at søge råd hos Ib med hensyn til, hvilken maling jeg skulle bruge i forhold til vores behov.

  Ib ringede til mig dagen efter, og vi fik en god snak, og han gav gode råd. Jeg fandt så den farve, jeg bare har ledt efter i hans farvekort, og jeg vælger. at malingen skal komme fra ham.

  Han kører ud der, hvor jeg ønsker og leverer malingen til mig. Det er da service, og malingen var 100% i orden, “kanon kvalitet” som en af mine venner sagde.

  Jeg vil til hver en tid købe maling hos Ib! For her ved man det, man får, er i orden.

  – Cecilie Krogh, Korsør

 • Jeg har for 2. gang fået malet min lejlighed af Ib fra Råd og Mal, og jeg kan varmt anbefale ham.

  – Katrine Larsen, Frederiksberg