Maler korsør

Maler i Høng

 Mangler du en maler i Høng til at varetage dit malerarbejde?

Få et uforpligtende tilbud på alle maleropgaver med prisgaranti. Ring på: 29 26 36 96 eller udfyld kontaktformularen! eller mail på: info@raad-mal.dk

Alt sammen udført med prisgaranti.

Derfor skal du vælge os:

Prismatch

Vi matcher priser fra andre tilbud og sikrer prisgaranti for dine indkøb. Din tilfredshed er vores prioritet.

Høj kvalitet

Vi sikrer høj kvalitet i hver maleropgave med omhyggelig udførelse og teknikker.

20+ års erfaring

Vi har en lang historie med at løse forskelligartede opgaver og et bredt kompetenceniveau.

Uforpligtende tilbud

Vi vil meget gerne give dig et tilbud, så du kender prisen, inden vi går i gang med opgaven.

professionelt malerarbejde

Maler i Kalundborg

 Så er du altså kommet til det helt rette sted. Vi er nemlig ret sikre på, at vi her hos Råd & Mal kan tilbyde dig præcis det, du går og søger. Vi tilbyder nemlig at sende en eller flere af vore dygtige og erfarne malere til Høng, således en erfaren maler i Høng kan varetage alt dit malerarbejde. Er du således bosat i Høng? Måske du blot bor lige i nærheden?

Professionel maler

  Mangler du ligeledes en professionel maler, der kan overtage noget af dit malerarbejde? Så kan du altså med stor fordel kontakte os allerede i dag! Alle vores malere og farvehandlere er nemlig faglærte og ligeledes utroligt dygtige, og af netop den grund kan du altså også sagtens lade vores malerfirma varetage dit malerarbejde.

Hos Råd & Mal har vi desuden mange års erfaring indenfor branchen. Vi har nemlig eksisteret som selvstændigt malerfirma lige siden 2006, og de mange år på bagen har givet os mulighed for at opbygge et helt enormt kundekartotek, som består af en masse tilfredse kunder – både tidligere og nuværende.
Vi er nemlig en maler i Høng, der generelt oplever stor tilfredshed blandt vores kunder.

Ønsker du at læse nogle af de anmeldelser, som vores kunder har givet os? Så har du mulighed for at finde dem alle lige her på vores hjemmeside.
Du kan dog også gå på håndværker.dk og læse de mange fine anmeldelser, vi har fået dér. Her har vi nemlig opnået en score på intet mindre end 4,9 ud af 5 stjerner, og det er vi selvfølgelig utroligt stolte af.
Vi håber, at vi ligeledes kan få lov til at byde dig velkommen her hos os, så er du interesseret i at finde en god maler i Høng, så giv os et kald allerede i dag, og få et uforpligtende tilbud på netop dine maleropgaver.

Skal vi tales ved?

 Få et uforpligtende tilbud på alle maleropgaver med prisgaranti. Ring eller udfyld kontaktformularen! eller mail på: info@raad-mal.dk

Råd & Mal – din professionelle maler i Høng

 Hos Råd & Mal foretager vi utroligt meget forskelligartet malerarbejde, og derfor er det også helt ligegyldigt, hvilket malerarbejde du ønsker, at vi skal varetage for dig. Vi har desuden stor erfaring i både indendørs og udendørs malerarbejde, og vi besidder en stor grad af know-how indenfor en lang række forskellige maleropgaver.
Af netop den grund kan du altså også sikkert regne med, at vi leverer et godt resultat hver gang, hvis du vælger os som din maler i Høng.

Kan Råd & Mal løse mine maleropgaver?

 Svaret er ja. Ja, det kan vi – vi kan faktisk løse lidt af hvert! Vi er egentlig et malerfirma, de er lokaliseret i Dalsmose, men vi løser altså opgaver på hele Sjælland, og derfor kan vi altså også sagtens løse dine maleropgaver i Høng. Er du derfor på udkig efter en maler i Høng, så kan du med stor fordel vælge os. Vores erfaring inkluderer blandt andet:

 • Indendørs maleropgaver
 • Udendørs maleropgaver
 • Opsætning af tapeter, væv og filt
 • Spartling af vægge
 • Maling af vådrum

Har du desuden brug for at få opsat noget tapet, så klarer vi naturligvis også det!

Vi hjælper både til med private- og erhvervsrelaterede maleropgaver

  Råd & Mal varetager ligeledes malerarbejde for både private- og erhvervskunder. Mangler du derfor en maler i Høng, er det helt ligegyldigt, om det er til malerarbejde i det private eller på din arbejdsplads – vi kan klare lidt af det hele.
For vores kunder i større erhverv har vi blandt andet malet:

 • Trappeopgange
 • Lejlighedskomplekser
 • Erhvervsbygninger og lager
 • Kontorer

Vi tilbyder desuden nogle utroligt gode tilbud på B2B-samarbejder, og er det derfor noget, du kunne være interesseret i, så skal du altså blot kontakte os via vores kontaktformular for et uforpligtende tilbud. Vi håber, at du vil overveje os som din maler i Høng til dit næste projekt!

Kontakt os allerede i dag

 Er du således interesseret i at bruge os som din næste maler i Høng? Så kan du altså allerede i dag tage kontakt til os og få et uforpligtende tilbud på din maleropgave – og det gælder naturligvis helt ligegyldigt, om det er en opgave i det private eller B2B.
Du vælger helt selv, om du ønsker at udfylde vores kontaktformular, eller om du vil give os et kald på 29 26 36 96.
Du kan ligeledes vælge at skrive en mail til os på info@raad-mal.dk – vi glæder os til at høre fra dig!