TLF. 29 26 36 96INFO@RAAD-MAL.DK Trustpilot

Maler Høng

Mangler du en maler i Høng til at varetage dit malerarbejde?

Så er du altså kommet til det helt rette sted. Vi er nemlig ret sikre på, at vi her hos Råd & Mal kan tilbyde dig præcis det, du går og søger. Vi tilbyder nemlig at sende en eller flere af vore dygtige og erfarne malere til Høng, således en erfaren maler i Høng kan varetage alt dit malerarbejde. Er du således bosat i Høng? Måske du blot bor lige i nærheden?

Professionel maler

Mangler du ligeledes en professionel maler, der kan overtage noget af dit malerarbejde? Så kan du altså med stor fordel kontakte os allerede i dag! Alle vores malere og farvehandlere er nemlig faglærte og ligeledes utroligt dygtige, og af netop den grund kan du altså også sagtens lade vores malerfirma varetage dit malerarbejde.

Hos Råd & Mal har vi desuden mange års erfaring indenfor branchen. Vi har nemlig eksisteret som selvstændigt malerfirma lige siden 2006, og de mange år på bagen har givet os mulighed for at opbygge et helt enormt kundekartotek, som består af en masse tilfredse kunder – både tidligere og nuværende.
Vi er nemlig en maler i Høng, der generelt oplever stor tilfredshed blandt vores kunder.

Ønsker du at læse nogle af de anmeldelser, som vores kunder har givet os? Så har du mulighed for at finde dem alle lige her på vores hjemmeside.
Du kan dog også gå på håndværker.dk og læse de mange fine anmeldelser, vi har fået dér. Her har vi nemlig opnået en score på intet mindre end 4,9 ud af 5 stjerner, og det er vi selvfølgelig utroligt stolte af.
Vi håber, at vi ligeledes kan få lov til at byde dig velkommen her hos os, så er du interesseret i at finde en god maler i Høng, så giv os et kald allerede i dag, og få et uforpligtende tilbud på netop dine maleropgaver.

Få et uforpligtende tilbud

Slip for besværet. Lad os kontakte dig.

  Mail
  Telefon

  Råd & Mal – din professionelle maler i Høng

  Hos Råd & Mal foretager vi utroligt meget forskelligartet malerarbejde, og derfor er det også helt ligegyldigt, hvilket malerarbejde du ønsker, at vi skal varetage for dig. Vi har desuden stor erfaring i både indendørs og udendørs malerarbejde, og vi besidder en stor grad af know-how indenfor en lang række forskellige maleropgaver.
  Af netop den grund kan du altså også sikkert regne med, at vi leverer et godt resultat hver gang, hvis du vælger os som din maler i Høng.

   

  Kan Råd & Mal løse mine maleropgaver?

  Svaret er ja. Ja, det kan vi – vi kan faktisk løse lidt af hvert! Vi er egentlig et malerfirma, de er lokaliseret i Dalsmose, men vi løser altså opgaver på hele Sjælland, og derfor kan vi altså også sagtens løse dine maleropgaver i Høng. Er du derfor på udkig efter en maler i Høng, så kan du med stor fordel vælge os. Vores erfaring inkluderer blandt andet:

  • Indendørs maleropgaver
  • Udendørs maleropgaver
  • Opsætning af tapeter, væv og filt
  • Spartling af vægge
  • Maling af vådrum

  Har du desuden brug for at få opsat noget tapet, så klarer vi naturligvis også det!

  Vi hjælper både til med private- og erhvervsrelaterede maleropgaver

  Råd & Mal varetager ligeledes malerarbejde for både private- og erhvervskunder. Mangler du derfor en maler i Høng, er det helt ligegyldigt, om det er til malerarbejde i det private eller på din arbejdsplads – vi kan klare lidt af det hele.
  For vores kunder i større erhverv har vi blandt andet malet:

  • Trappeopgange
  • Lejlighedskomplekser
  • Erhvervsbygninger og lager
  • Kontorer

  Vi tilbyder desuden nogle utroligt gode tilbud på B2B-samarbejder, og er det derfor noget, du kunne være interesseret i, så skal du altså blot kontakte os via vores kontaktformular for et uforpligtende tilbud. Vi håber, at du vil overveje os som din maler i Høng til dit næste projekt!

   

  Kontakt os allerede i dag

  Er du således interesseret i at bruge os som din næste maler i Høng? Så kan du altså allerede i dag tage kontakt til os og få et uforpligtende tilbud på din maleropgave – og det gælder naturligvis helt ligegyldigt, om det er en opgave i det private eller B2B.
  Du vælger helt selv, om du ønsker at udfylde vores kontaktformular, eller om du vil give os et kald på 29 26 36 96.
  Du kan ligeledes vælge at skrive en mail til os på info@raad-mal.dk – vi glæder os til at høre fra dig!
  Mere inspiration her
  Et godt malertilbud her

  Vores kunder siger


  Stjerne Stjerne Stjerne Stjerne Stjerne

  5/5 anbefalinger på håndværker.dk

  • Jeg har brugt Råd og Mal i forbindelse med, at jeg skulle have istandsat en lejelejlighed ved fraflytning.

   Jeg indhentede priser fra 2 andre malere, inden jeg fik arbejdet udført, men Råd og Mal var uden sammenligning det bedste tilbud, jeg modtog.

   Arbejdet og servicen fra Ib Abildgaard fra Råd og Mal var super godt, og jeg vil til enhver tid bruge Råd og Mal igen.

   – Maiken Hansen, Virum

  • Vi ansatte Råd og Mal v/Ib til at male vores træprofillofter hvide.

   Vi kan klart anbefale Råd og Mal. Alt er som lovet, og arbejdet er udført til vores fulde tilfredshed.

   Tak for denne gang, Ib! Vi vender helt sikkert tilbage til dig, når træprofillofterne i stueetagen skal males.

   – Laila og Brian, Kalundborg

  • Ib Abildgaard er yderst professionel og udfører i samarbejde med sin datter et perfekt stykke arbejde, hvor der ikke er en finger at sætte på noget.

   Der bliver dækket af og sørget for alt, inden arbejdet går i gang.

   Hvad man bestiller, er hvad man får – og så lige lidt til 🙂 Jeg kan trygt anbefale Råd & Mal – både på dejlig personlighed og på professionel udførelse af arbejdet.

   Derudover bliver der benyttet kvalitetsmaling – og til en pris, hvor alle og enhver kan være med.

   – Jette Majbritt Sørensen, Tåstrup

  • Jeg startede med at søge råd hos Ib med hensyn til, hvilken maling jeg skulle bruge i forhold til vores behov.

   Ib ringede til mig dagen efter, og vi fik en god snak, og han gav gode råd. Jeg fandt så den farve, jeg bare har ledt efter i hans farvekort, og jeg vælger. at malingen skal komme fra ham.

   Han kører ud der, hvor jeg ønsker og leverer malingen til mig. Det er da service, og malingen var 100% i orden, “kanon kvalitet” som en af mine venner sagde.

   Jeg vil til hver en tid købe maling hos Ib! For her ved man det, man får, er i orden.

   – Cecilie Krogh, Korsør

  • Jeg har for 2. gang fået malet min lejlighed af Ib fra Råd og Mal, og jeg kan varmt anbefale ham.

   – Katrine Larsen, Frederiksberg