Maler korsør

Maler i Fuglebjerg

 Er du på udkig efter en erfaren maler i Fuglebjerg?

Få et uforpligtende tilbud på alle maleropgaver med prisgaranti. Ring på: 29 26 36 96 eller udfyld kontaktformularen! eller mail på: info@raad-mal.dk

Alt sammen udført med prisgaranti.

Derfor skal du vælge os:

Prismatch

Vi matcher priser fra andre tilbud og sikrer prisgaranti for dine indkøb. Din tilfredshed er vores prioritet.

Høj kvalitet

Vi sikrer høj kvalitet i hver maleropgave med omhyggelig udførelse og teknikker.

20+ års erfaring

Vi har en lang historie med at løse forskelligartede opgaver og et bredt kompetenceniveau.

Uforpligtende tilbud

Vi vil meget gerne give dig et tilbud, så du kender prisen, inden vi går i gang med opgaven.

Maler i Kalundborg

 Er du på udkig efter en erfaren maler i Fuglebjerg? Så kan du altså godt stoppe din søgning. Vi har nemlig lige det, du søger her hos Råd & Mal. Hos Råd & Mal tilbyder vi nemlig netop at sende en erfaren maler til Fuglebjerg, og bor du således i byen eller lige omkring, og har du brug for at lade en professionel maler overtage noget af dit malerarbejde? Så kan du altså med fordel tage kontakt til os!
Alle vores malere og farvehandlere er nemlig faglærte og ligeledes utroligt erfarne, og du kan derfor med god ro i maven lade vores malerfirma overtage dit malerarbejde.

Mange års erfaring

 Vi har desuden mange år på bagen, idet vi har fungeret som en selvstændig malervirksomhed lige siden 2006. Gennem vores mange år i branchen har vi ligeledes opbygget et enormt kundekartotek, som byder på en masse yderst tilfredse kunder – både tidligere og nuværende. Vi er nemlig en maler i Fuglebjerg, der generelt oplever en stor tilfredshed blandt vores mange kunder.
Er du således interesseret i at læse nogle af disse kunders anmeldelser, så kan du finde dem alle lige her på vores hjemmeside. Du kan dog også vælge at læse de mange anmeldelser af vores arbejde, som kan findes på håndværker.dk. Her har vi opnået en rigtig flot score på 4,9 ud af 5 stjerner – og det er vi naturligvis utroligt stolte af.
Vi håber, at vi kan få lov til at byde dig velkommen her hos os, så er du interesseret i at finde en god maler i Fuglebjerg, så giv os et kald allerede i dag, og få et uforpligtende tilbud på netop dine opgaver.

Skal vi tales ved?

 Få et uforpligtende tilbud på alle maleropgaver med prisgaranti. Ring eller udfyld kontaktformularen! eller mail på: info@raad-mal.dk

Råd & Mal er din erfarne og professionelle maler i hele Fuglebjerg

 Overvejer du at bruge os som din maler i Fuglebjerg, er det desuden helt ligegyldigt, hvilke opgaver du mangler hjælp til. Her hos Råd & Mal foretager vi nemlig en lang række forskelligartede maleropgaver – både dem, der befinder sig uden- og indenfor! Du skal desuden ikke være i tvivl om, om vi ved, hvordan vi skal håndtere din maleropgaver – for det ved vi med garanti.
Vi er nemlig en maler i Fuglebjerg, der besidder en stor grad af know-how, og derfor kan du også altid regne med, at du ender ud med det bedste mulige resultat, hvis du bruger os til at løse dine opgaver.

Kan Råd & Mal løse mine maleropgaver?

  Svaret er ja. Ja, det kan vi – vi kan faktisk løse lidt af hvert! Vi er lokaliseret i Dalmose, men vi løser maleropgaver på hele Sjælland – Fuglsbjerg inkluderet! Står du derfor og mangler en maler i Fuglsbjerg, så kan du altså snildt vælge os! Vores erfaring inkluderer blandt andet:

 • Indendørs maleropgaver
 • Udendørs maleropgaver
 • Opsætning af tapeter, væv og filt
 • Spartling af vægge
 • Maling af vådrum

Har du desuden brug for at få opsat noget tapet, så klarer vi naturligvis også det!

Vi hjælper både til med private og erhvervs relaterede opgaver

 Mangler du en maler i Fuglsbjerg, er det desuden helt ligegyldigt, om det er til en opgave i dit private hjem, eller om du ønsker at modtage vores hjælp som erhvervskunde. Vi kan nemlig løse alle slags maleropgaver for både private kunder samt erhvervskunder. For vores kunder i større erhverv har vi blandt andet malet:

 • Trappeopgange
 • Lejlighedskomplekser
 • Erhvervsbygninger og lager
 • Kontorer

Vi tilbyder desuden nogle utroligt gode tilbud på B2B-samarbejder, og er det derfor noget, du kunne være interesseret i, så skal du altså blot kontakte os via vores kontaktformular for et uforpligtende tilbud. Vi håber, at du vil overveje os som din maler i Fuglsbjerg til dit næste projekt!

Kontakt os allerede i dag

 Er du således interesseret i at bruge os som din næste maler i Fuglebjerg? Så kan du altså allerede i dag tage kontakt til os og få et uforpligtende tilbud på din maleropgave – og det gælder naturligvis helt ligegyldigt, om det er en opgave i det private eller B2B. Du vælger helt selv, om du ønsker at udfylde vores kontaktformular, eller om du vil give os et kald på 29 26 36 96. Du kan ligeledes vælge at skrive en mail til os på info@raad-mal.dk – vi glæder os til at høre fra dig!