TLF. 29 26 36 96INFO@RAAD-MAL.DK – CVR: 32934463 Trustpilot

Maler Fuglebjerg

Er du på udkig efter en erfaren maler i Fuglebjerg?

Så kan du altså godt stoppe din søgning. Vi har nemlig lige det, du søger her hos Råd & Mal. Hos Råd & Mal tilbyder vi nemlig netop at sende en erfaren maler til Fuglebjerg, og bor du således i byen eller lige omkring, og har du brug for at lade en professionel maler overtage noget af dit malerarbejde? Så kan du altså med fordel tage kontakt til os!
Alle vores malere og farvehandlere er nemlig faglærte og ligeledes utroligt erfarne, og du kan derfor med god ro i maven lade vores malerfirma overtage dit malerarbejde.

Mange års erfaring

Vi har desuden mange år på bagen, idet vi har fungeret som en selvstændig malervirksomhed lige siden 2006. Gennem vores mange år i branchen har vi ligeledes opbygget et enormt kundekartotek, som byder på en masse yderst tilfredse kunder – både tidligere og nuværende. Vi er nemlig en maler i Fuglebjerg, der generelt oplever en stor tilfredshed blandt vores mange kunder.
Er du således interesseret i at læse nogle af disse kunders anmeldelser, så kan du finde dem alle lige her på vores hjemmeside. Du kan dog også vælge at læse de mange anmeldelser af vores arbejde, som kan findes på håndværker.dk. Her har vi opnået en rigtig flot score på 4,9 ud af 5 stjerner – og det er vi naturligvis utroligt stolte af.
Vi håber, at vi kan få lov til at byde dig velkommen her hos os, så er du interesseret i at finde en god maler i Fuglebjerg, så giv os et kald allerede i dag, og få et uforpligtende tilbud på netop dine opgaver.

Mere inspiration her  Et godt malertilbud her

Få et uforpligtende tilbud

Slip for besværet. Lad os kontakte dig.

  Mail
  Telefon

  Råd & Mal er din erfarne og professionelle maler i hele Fuglebjerg

  Overvejer du at bruge os som din maler i Fuglebjerg, er det desuden helt ligegyldigt, hvilke opgaver du mangler hjælp til. Her hos Råd & Mal foretager vi nemlig en lang række forskelligartede maleropgaver – både dem, der befinder sig uden- og indenfor! Du skal desuden ikke være i tvivl om, om vi ved, hvordan vi skal håndtere din maleropgaver – for det ved vi med garanti.
  Vi er nemlig en maler i Fuglebjerg, der besidder en stor grad af know-how, og derfor kan du også altid regne med, at du ender ud med det bedste mulige resultat, hvis du bruger os til at løse dine opgaver.

  Kan Råd & Mal løse mine maleropgaver?

  Svaret er ja. Ja, det kan vi – vi kan faktisk løse lidt af hvert! Vi er lokaliseret i Dalmose, men vi løser maleropgaver på hele Sjælland – Fuglsbjerg inkluderet! Står du derfor og mangler en maler i Fuglsbjerg, så kan du altså snildt vælge os! Vores erfaring inkluderer blandt andet:

  • Indendørs maleropgaver
  • Udendørs maleropgaver
  • Opsætning af tapeter, væv og filt
  • Spartling af vægge
  • Maling af vådrum

  Har du desuden brug for at få opsat noget tapet, så klarer vi naturligvis også det!

  Vi hjælper både til med private og erhvervs relaterede opgaver

  Mangler du en maler i Fuglsbjerg, er det desuden helt ligegyldigt, om det er til en opgave i dit private hjem, eller om du ønsker at modtage vores hjælp som erhvervskunde. Vi kan nemlig løse alle slags maleropgaver for både private kunder samt erhvervskunder. For vores kunder i større erhverv har vi blandt andet malet:

  • Trappeopgange
  • Lejlighedskomplekser
  • Erhvervsbygninger og lager
  • Kontorer

  Vi tilbyder desuden nogle utroligt gode tilbud på B2B-samarbejder, og er det derfor noget, du kunne være interesseret i, så skal du altså blot kontakte os via vores kontaktformular for et uforpligtende tilbud. Vi håber, at du vil overveje os som din maler i Fuglsbjerg til dit næste projekt!

  Kontakt os allerede i dag

  Er du således interesseret i at bruge os som din næste maler i Fuglebjerg? Så kan du altså allerede i dag tage kontakt til os og få et uforpligtende tilbud på din maleropgave – og det gælder naturligvis helt ligegyldigt, om det er en opgave i det private eller B2B. Du vælger helt selv, om du ønsker at udfylde vores kontaktformular, eller om du vil give os et kald på 29 26 36 96. Du kan ligeledes vælge at skrive en mail til os på info@raad-mal.dk – vi glæder os til at høre fra dig!

  Vores kunder siger


  Stjerne Stjerne Stjerne Stjerne Stjerne

  5/5 anbefalinger på håndværker.dk

  • Jeg har brugt Råd og Mal i forbindelse med, at jeg skulle have istandsat en lejelejlighed ved fraflytning.

   Jeg indhentede priser fra 2 andre malere, inden jeg fik arbejdet udført, men Råd og Mal var uden sammenligning det bedste tilbud, jeg modtog.

   Arbejdet og servicen fra Ib Abildgaard fra Råd og Mal var super godt, og jeg vil til enhver tid bruge Råd og Mal igen.

   – Maiken Hansen, Virum

  • Vi ansatte Råd og Mal v/Ib til at male vores træprofillofter hvide.

   Vi kan klart anbefale Råd og Mal. Alt er som lovet, og arbejdet er udført til vores fulde tilfredshed.

   Tak for denne gang, Ib! Vi vender helt sikkert tilbage til dig, når træprofillofterne i stueetagen skal males.

   – Laila og Brian, Kalundborg

  • Ib Abildgaard er yderst professionel og udfører i samarbejde med sin datter et perfekt stykke arbejde, hvor der ikke er en finger at sætte på noget.

   Der bliver dækket af og sørget for alt, inden arbejdet går i gang.

   Hvad man bestiller, er hvad man får – og så lige lidt til 🙂 Jeg kan trygt anbefale Råd & Mal – både på dejlig personlighed og på professionel udførelse af arbejdet.

   Derudover bliver der benyttet kvalitetsmaling – og til en pris, hvor alle og enhver kan være med.

   – Jette Majbritt Sørensen, Tåstrup

  • Jeg startede med at søge råd hos Ib med hensyn til, hvilken maling jeg skulle bruge i forhold til vores behov.

   Ib ringede til mig dagen efter, og vi fik en god snak, og han gav gode råd. Jeg fandt så den farve, jeg bare har ledt efter i hans farvekort, og jeg vælger. at malingen skal komme fra ham.

   Han kører ud der, hvor jeg ønsker og leverer malingen til mig. Det er da service, og malingen var 100% i orden, “kanon kvalitet” som en af mine venner sagde.

   Jeg vil til hver en tid købe maling hos Ib! For her ved man det, man får, er i orden.

   – Cecilie Krogh, Korsør

  • Jeg har for 2. gang fået malet min lejlighed af Ib fra Råd og Mal, og jeg kan varmt anbefale ham.

   – Katrine Larsen, Frederiksberg