TLF. 29 26 36 96INFO@RAAD-MAL.DK – CVR: 32934463

Udendørs maling af hus

Hus malet af Råd og Mal

Maling af hus af malerfirmaet Råd & Mal

Udendørs maling af hus

Det er mange ting man kan have behov for at få malet udendørs på sit hus . Her er nogle eksempler: Vinduer – døre – udhæng – gavle – sternbrædder – facader  med mere.

Udover at få malet de forskellige ting, er det også vigtigt malerarbejdet bliver gjort og udført korrekt både af hensyn til pengepung, holdbarhed og det rigtige materialevalg.

Privatpersoner har ikke adgang til den samme maling som os professionelle husmalere, eller de kan få adgang til udendørs husmaling, men så kommer de også til at betale en høj pris for malingen.

Har du ikke et stillads til maling af huset, så skal du ud at købe eller leje et. Det kan koste mange penge alt efter hvor stort stilladset skal være og hvor lang tid det skal bruges.

Hos Raad-Mal har vi flere forskellige stilladser vi bruger når vi maler huset udendørs, det er en af årsagerne til at det godt kan betale sig at hyre en professionel husmaler.

En tredje faktor man skal tænke på er at overfladearealet på et hus tit kan være meget stort, det stiller krav til materialer og udholdenheden hos maleren.

Professionelle malere bruger professionelt malerudstyr som ruller, pensler og teleskopskafter, det er også udstyr som private ikke ligger inde med normalt. En god professionel pensel til maling udendørs kan snildt koste et par hundrede kroner.

Kort sagt skal du have foretaget udendørs maling af dit hus, skal du hyre et professionelt malerfirma.

Maling af Facader og Træbeskyttelse:

Træhus malet udendørs København af Råd og Mal

Maling udendørs af træhus

Indendørs maling af hus

Male indendørs kan være mange ting, men ofte f.eks. maling af lofter, vægge, døre, dørkamme, fodlister, radiotorer m.m.

SKAL RÅD OG MAL GIVE DIG ET GODT TILBUD?

DU FÅR ALTID PRISGARANTI OG PROFESSIONELT ARBEJDE

Klik her

Få mere råd og vejledning her www.facebook.com/raad-mal

 

Vores kunder siger


Stjerne Stjerne Stjerne Stjerne Stjerne

5/5 anbefalinger på håndværker.dk