TLF. 29 26 36 96INFO@RAAD-MAL.DK Trustpilot
Tilbage til referencer
 • Tapetopsætning
 • Nærum

Mønstret tapet opsat i børneværelse

Mønstret tapet

Vil du give din børn en god ramme – så skal du indrette  https://raad-mal.dk/tapetopsaetning-og-opsaetning-af-tapet/  sådan ser bl.a. mønstret tapet ud 

For de mindste i familien er leg også det samme som tryghed, hvor de bruger mange timer  på deres værelse, så gi dit barn de bedste omgivelser, med at gøre det kreativt, hvor det er bygget på morskab og trygge rammer?

Det er her du kan opsætte tapet, der passer til dit barn. 

Når du skal finde den rette tapet til dit barn, er der en del man kan tage med i overvejelserne, som f.eks. alder, interesser, farveønsker, m.m.
Ja en sammensætning der giver en helhed og hensyn til dit barns ønsker.

Hvis du skal opsætte tapet, fotostat eller wallstickers i dit barns værelse. Så spartel den væg/væggene det handler om, slib efter og grunde, før opsætning, for at få det bedste look og slutfinish.

Opdeling af rum med tapet

Børneværelset kan eksempelvis deles op i to områder – et område, der er beregnet til søvn og hvile, og et område, hvor der er lagt op til leg og kreativ udfoldelse.

Det findes et væld af forskellige smukke børnetapeter, hvor der er noget til enhver smag, stil og stemning. Nogle af tapeterne er meget farvestrålende, detaljerede og iøjefaldende, som passer perfekt til det legefulde hjørne.
Andre er mere subtile med små, grafiske detaljer, og disse stilrene tapeter er meget velegnet til det rolige, hvile-område.

Fototapet til børn

De fleste børn føler sig trygge, når de er i kendte omgivelser med personer, som de har haft positive oplevelser med, og som de forbinder med smil og latter.
For at bringe denne fornemmelse af kendskab og tryghed med sig, ind på børneværelset, kan man overveje, at investere i et fototapet med nogle af de karakteristiske personligheder og scenarier fra for eksempel Disneys eventyrlige verden.

Børn forbinder ofte disse Disney-figurer med lige præcis tryghed og leg, hvilket bringer glæde og ro i sindet, samt brændstof til fantasien. Så udover at være fantastiske detaljerige og farvestrålende, kan de illustrative fototapeter også bidrage med en rar og tryg stemning.

Én af de gode ting ved at indrette børneværelser er, at der ikke rigtig er nogen begrænsning for, hvordan man kan dekorere rummet.
Her kan man få lov til at lege med smukke mønstre, overflader og fortryllende farver. Det er næsten forbudt at have tomme hvide vægge, så man kan gå all-in på, at pynte væggene med spændende og illustrative plakater, fine wallstickers eller spændende børnetapeter – det er blot din fantasi, der sætter
Se også andre inspirationer her:
http://www.facebook.com/raadmal


Vores kunder siger


Stjerne Stjerne Stjerne Stjerne Stjerne

5/5 anbefalinger på håndværker.dk

 • Jeg har brugt Råd og Mal i forbindelse med, at jeg skulle have istandsat en lejelejlighed ved fraflytning.

  Jeg indhentede priser fra 2 andre malere, inden jeg fik arbejdet udført, men Råd og Mal var uden sammenligning det bedste tilbud, jeg modtog.

  Arbejdet og servicen fra Ib Abildgaard fra Råd og Mal var super godt, og jeg vil til enhver tid bruge Råd og Mal igen.

  – Maiken Hansen, Virum

 • Vi ansatte Råd og Mal v/Ib til at male vores træprofillofter hvide.

  Vi kan klart anbefale Råd og Mal. Alt er som lovet, og arbejdet er udført til vores fulde tilfredshed.

  Tak for denne gang, Ib! Vi vender helt sikkert tilbage til dig, når træprofillofterne i stueetagen skal males.

  – Laila og Brian, Kalundborg

 • Ib Abildgaard er yderst professionel og udfører i samarbejde med sin datter et perfekt stykke arbejde, hvor der ikke er en finger at sætte på noget.

  Der bliver dækket af og sørget for alt, inden arbejdet går i gang.

  Hvad man bestiller, er hvad man får – og så lige lidt til 🙂 Jeg kan trygt anbefale Råd & Mal – både på dejlig personlighed og på professionel udførelse af arbejdet.

  Derudover bliver der benyttet kvalitetsmaling – og til en pris, hvor alle og enhver kan være med.

  – Jette Majbritt Sørensen, Tåstrup

 • Jeg startede med at søge råd hos Ib med hensyn til, hvilken maling jeg skulle bruge i forhold til vores behov.

  Ib ringede til mig dagen efter, og vi fik en god snak, og han gav gode råd. Jeg fandt så den farve, jeg bare har ledt efter i hans farvekort, og jeg vælger. at malingen skal komme fra ham.

  Han kører ud der, hvor jeg ønsker og leverer malingen til mig. Det er da service, og malingen var 100% i orden, “kanon kvalitet” som en af mine venner sagde.

  Jeg vil til hver en tid købe maling hos Ib! For her ved man det, man får, er i orden.

  – Cecilie Krogh, Korsør

 • Jeg har for 2. gang fået malet min lejlighed af Ib fra Råd og Mal, og jeg kan varmt anbefale ham.

  – Katrine Larsen, Frederiksberg