Tapet opsat i hjemmet

Nærum

5 ud af 5 stjerner på håndværker.dk

Mønstret tapet opsat i børneværelse

Når du skal finde den rette tapet til dit barn, er der en del man kan tage med i overvejelserne, som f.eks. alder, interesser, farveønsker.

 Mønstret tapet

Vil du give din børn en god ramme – så skal du indrette  https://raad-mal.dk/tapetopsaetning-og-opsaetning-af-tapet/  sådan ser bl.a. mønstret tapet ud 

For de mindste i familien er leg også det samme som tryghed, hvor de bruger mange timer  på deres værelse, så gi dit barn de bedste omgivelser, med at gøre det kreativt, hvor det er bygget på morskab og trygge rammer?

Det er her du kan opsætte tapet, der passer til dit barn. 

Når du skal finde den rette tapet til dit barn, er der en del man kan tage med i overvejelserne, som f.eks. alder, interesser, farveønsker, m.m.
Ja en sammensætning der giver en helhed og hensyn til dit barns ønsker.

Hvis du skal opsætte tapet, fotostat eller wallstickers i dit barns værelse. Så spartel den væg/væggene det handler om, slib efter og grunde, før opsætning, for at få det bedste look og slutfinish.

Opdeling af rum med tapet

Børneværelset kan eksempelvis deles op i to områder – et område, der er beregnet til søvn og hvile, og et område, hvor der er lagt op til leg og kreativ udfoldelse.

Det findes et væld af forskellige smukke børnetapeter, hvor der er noget til enhver smag, stil og stemning. Nogle af tapeterne er meget farvestrålende, detaljerede og iøjefaldende, som passer perfekt til det legefulde hjørne.
Andre er mere subtile med små, grafiske detaljer, og disse stilrene tapeter er meget velegnet til det rolige, hvile-område.

Fototapet til børn

De fleste børn føler sig trygge, når de er i kendte omgivelser med personer, som de har haft positive oplevelser med, og som de forbinder med smil og latter.
For at bringe denne fornemmelse af kendskab og tryghed med sig, ind på børneværelset, kan man overveje, at investere i et fototapet med nogle af de karakteristiske personligheder og scenarier fra for eksempel Disneys eventyrlige verden.

Børn forbinder ofte disse Disney-figurer med lige præcis tryghed og leg, hvilket bringer glæde og ro i sindet, samt brændstof til fantasien. Så udover at være fantastiske detaljerige og farvestrålende, kan de illustrative fototapeter også bidrage med en rar og tryg stemning.

Én af de gode ting ved at indrette børneværelser er, at der ikke rigtig er nogen begrænsning for, hvordan man kan dekorere rummet.
Her kan man få lov til at lege med smukke mønstre, overflader og fortryllende farver. Det er næsten forbudt at have tomme hvide vægge, så man kan gå all-in på, at pynte væggene med spændende og illustrative plakater, fine wallstickers eller spændende børnetapeter – det er blot din fantasi, der sætter
Se også andre inspirationer her: 
http://www.facebook.com/raadmal