TLF. 29 26 36 96INFO@RAAD-MAL.DK – CVR: 32934463 Trustpilot

Maling af lejlighed

Maling af lejlighed

Maling af lejlighed !

Maling af lejlighed og bolig på 120m2 og malerarbejde til 10.000 – 15.000 kr. ?

Som sælger har du måske brug for at få frisket køkken og bad op, for netop og få solgt din bolig til en god pris.
Vi er altid i Råd & mal parate til at give dig rådgivning omkring dette. Og vi har gode erfaringer med andre som har fået solgt til den helt rigtige pris. Skal du også have opfrisket din bolig ? Og få den solgt til den rigtige pris ?

Har du f.eks. en bolig på 120m2 kan du sagtens komme et godt stykke ved at betale 10.000 – 15.000 kr. for malerarbejde, som i den grad vil fremme dit og ejendomsmæglerens salg.

Flere priser kan du se her

Kunderne siger

Det kan  betale sig at male vægge og lofter i boligen hvide eller lyse, hvis du gerne vil sælge dit hus eller din lejlighed hurtigt, mener ejendomsmæglere.

Malerfirmaet Råd & Mal har gjort de samme erfaringer som  mange ejendomsmæglere har gjort.

Hvide og lyse vægge får rummene til at virke både større og lysere, og det appellerer til mange købere. Derfor kan en gang hvid maling betyder meget for, hvor let du kan få solgt din bolig. I øjeblikket er der som bekendt rigtig mange boliger til salg, så derfor kan køberne tillade sig at være kritiske. Så det kan godt betale sig at gøre lidt ekstra, før du sætter boligen til salg.

– I en salgssituation glemmer mange, at lidt maling i de rigtige farver og lidt omrokering af møblerne hist og pist kan løfte huset. I den forbindelse er det en god ide og få et malerfirma til, at friske boligen op og få den rigtige pris. Det du skal betale malerfirmaet kan du mange gange tjene ind, ved at skulle undgå nedslag i prisen.

Maling af lejlighed - friske farver
Få malet din lejlighed - uforpligtende tilbud

Gør boligen upersonlig

Hvis du vælge hvide eller lyse farver er du også med til at gøre boligen neutral og upersonlig, hvorimod hvis man har en forkærlighed for skrappe farver, bliver den også mere personlig, nemlig din smag, men hvem siger at de nye køber deler din smag for farver ? Derimod er hvide/lyse farver med til, at flest muligt købere kan føle sig hjemme i den bolig, som de nu overvejer og købe af dig.

– Førstehånds indtrykket betyder rigtig meget, så det er uheldigt, hvis køberne får et negativt indtryk, fordi de ikke kan lide farverne på væggene, siger Malermester Ib Abildgaard fra Malerfirmaet Råd & Mal.

Meningsløst at male et håndværkertilbud

Ib Abildgaard mener ikke, at du skal male huset, hvis der er tale om et faldefærdigt håndværkertilbud. Køberne skal alligevel i gang med en større renovering, så derfor er det meningsløst af male.

– Men har du en patriciervilla med en pink entre, så kan det være en god idé at male den hvid, mener Ib Abildgaard.

Maling af lejlighed - hvid farve er elegant
Maling af lejlighed - hvid farve er elegant

Kan det betale sig at gøre noget ekstra?

Som sælger er det ofte svært at finde motivationen til at lægge en masse energi og  i at male det hjem, man nu er ved at flytte fra.

– Men jeg tror alligevel pengene kan være godt givet ud, hvis det kan bidrage til et hurtigere salg af boligen. Erfaringerne viser, at jo længere tid din bolig er til salg, desto sværere er det at fastholde prisen. Derfor kan det ofte godt betale sig at gøre et godt stykke forarbejde, nævner mange ejendomsmæglere.

Vigtigst at male de centrale rum

Ib Abildgaard kan dog sagtens forstå de sælgere, der ikke orker at male hele villaen på 225 kvadratmeter. Til dem har han følgende råd:

– Mal i det mindste de centrale rum i boligen, for eksempel det store køkken-alrum, der er boligens hjerte. Så betyder det mindre, at soveværelserne har en lidt sjov farve, oplyser malerfirmaet Råd & Mal.Dog skal man som sælger være forsigtig kun med kun at male en lille del af boligen. Selv om det er første indtrykket der er så vigtigt. Så kan det f.eks. være en dårlig ide kun at male entreen.

Vores kunder siger


Stjerne Stjerne Stjerne Stjerne Stjerne

5/5 anbefalinger på håndværker.dk

 • Jeg har brugt Råd og Mal i forbindelse med, at jeg skulle have istandsat en lejelejlighed ved fraflytning.

  Jeg indhentede priser fra 2 andre malere, inden jeg fik arbejdet udført, men Råd og Mal var uden sammenligning det bedste tilbud, jeg modtog.

  Arbejdet og servicen fra Ib Abildgaard fra Råd og Mal var super godt, og jeg vil til enhver tid bruge Råd og Mal igen.

  – Maiken Hansen, Virum

 • Vi ansatte Råd og Mal v/Ib til at male vores træprofillofter hvide.

  Vi kan klart anbefale Råd og Mal. Alt er som lovet, og arbejdet er udført til vores fulde tilfredshed.

  Tak for denne gang, Ib! Vi vender helt sikkert tilbage til dig, når træprofillofterne i stueetagen skal males.

  – Laila og Brian, Kalundborg

 • Ib Abildgaard er yderst professionel og udfører i samarbejde med sin datter et perfekt stykke arbejde, hvor der ikke er en finger at sætte på noget.

  Der bliver dækket af og sørget for alt, inden arbejdet går i gang.

  Hvad man bestiller, er hvad man får – og så lige lidt til 🙂 Jeg kan trygt anbefale Råd & Mal – både på dejlig personlighed og på professionel udførelse af arbejdet.

  Derudover bliver der benyttet kvalitetsmaling – og til en pris, hvor alle og enhver kan være med.

  – Jette Majbritt Sørensen, Tåstrup

 • Jeg startede med at søge råd hos Ib med hensyn til, hvilken maling jeg skulle bruge i forhold til vores behov.

  Ib ringede til mig dagen efter, og vi fik en god snak, og han gav gode råd. Jeg fandt så den farve, jeg bare har ledt efter i hans farvekort, og jeg vælger. at malingen skal komme fra ham.

  Han kører ud der, hvor jeg ønsker og leverer malingen til mig. Det er da service, og malingen var 100% i orden, “kanon kvalitet” som en af mine venner sagde.

  Jeg vil til hver en tid købe maling hos Ib! For her ved man det, man får, er i orden.

  – Cecilie Krogh, Korsør

 • Jeg har for 2. gang fået malet min lejlighed af Ib fra Råd og Mal, og jeg kan varmt anbefale ham.

  – Katrine Larsen, Frederiksberg