maling af lejlighed

Maling af lejlighed

Som sælger har du måske brug for at få frisket køkken og bad op, for netop og få solgt din bolig til en god pris. Vi er altid i Råd & mal parate til at give dig rådgivning omkring dette. Og vi har gode erfaringer med andre som har fået solgt til den helt rigtige pris.

 Maling af lejlighed på 120m2 og malerarbejde til 10.000 – 15.000 kr. ?

Har du f.eks. en bolig på 120m2 kan du sagtens komme et godt stykke ved at betale 10.000 – 15.000 kr. for malerarbejde, som i den grad vil fremme dit og ejendomsmæglerens salg.

Derfor skal du vælge os:

Prismatch

Vi matcher priser fra andre tilbud og sikrer prisgaranti for dine indkøb. Din tilfredshed er vores prioritet.

Høj kvalitet

Vi sikrer høj kvalitet i hver maleropgave med omhyggelig udførelse og teknikker.

20+ års erfaring

Vi har en lang historie med at løse forskelligartede opgaver og et bredt kompetenceniveau.

Uforpligtende tilbud

Vi vil meget gerne give dig et tilbud, så du kender prisen, inden vi går i gang med opgaven.

Maling af lejlighed

Det kan  betale sig at male vægge og lofter i boligen hvide eller lyse, hvis du gerne vil sælge dit hus eller din lejlighed hurtigt, mener ejendomsmæglere.

Malerfirmaet Råd & Mal har gjort de samme erfaringer som  mange ejendomsmæglere har gjort.

Hvide og lyse vægge får rummene til at virke både større og lysere, og det appellerer til mange købere. Derfor kan en gang hvid maling betyder meget for, hvor let du kan få solgt din bolig. I øjeblikket er der som bekendt rigtig mange boliger til salg, så derfor kan køberne tillade sig at være kritiske. Så det kan godt betale sig at gøre lidt ekstra, før du sætter boligen til salg.

– I en salgssituation glemmer mange, at lidt maling i de rigtige farver og lidt omrokering af møblerne hist og pist kan løfte huset. I den forbindelse er det en god ide og få et malerfirma til, at friske boligen op og få den rigtige pris. Det du skal betale malerfirmaet kan du mange gange tjene ind, ved at skulle undgå nedslag i prisen.

Skal vi tales ved?

 Få et uforpligtende tilbud på alle maleropgaver med prisgaranti. Ring eller udfyld kontaktformularen! eller mail på: info@raad-mal.dk

Gør boligen upersonlig

 Hvis du vælge hvide eller lyse farver er du også med til at gøre boligen neutral og upersonlig, hvorimod hvis man har en forkærlighed for skrappe farver, bliver den også mere personlig, nemlig din smag, men hvem siger at de nye køber deler din smag for farver ? Derimod er hvide/lyse farver med til, at flest muligt købere kan føle sig hjemme i den bolig, som de nu overvejer og købe af dig.

– Førstehånds indtrykket betyder rigtig meget, så det er uheldigt, hvis køberne får et negativt indtryk, fordi de ikke kan lide farverne på væggene, siger Malermester Ib Abildgaard fra Malerfirmaet Råd & Mal.

Meningsløst at male et håndværkertilbud

   Ib Abildgaard mener ikke, at du skal male huset, hvis der er tale om et faldefærdigt håndværkertilbud. Køberne skal alligevel i gang med en større renovering, så derfor er det meningsløst af male.

– Men har du en patriciervilla med en pink entre, så kan det være en god idé at male den hvid, mener Ib Abildgaard.

Kan det betale sig at gøre noget ekstra?

 Som sælger er det ofte svært at finde motivationen til at lægge en masse energi og  i at male det hjem, man nu er ved at flytte fra.

– Men jeg tror alligevel pengene kan være godt givet ud, hvis det kan bidrage til et hurtigere salg af boligen. Erfaringerne viser, at jo længere tid din bolig er til salg, desto sværere er det at fastholde prisen. Derfor kan det ofte godt betale sig at gøre et godt stykke forarbejde, nævner mange ejendomsmæglere.

Vigtigst at male de centrale rum

 Ib Abildgaard kan dog sagtens forstå de sælgere, der ikke orker at male hele villaen på 225 kvadratmeter. Til dem har han følgende råd:

– Mal i det mindste de centrale rum i boligen, for eksempel det store køkken-alrum, der er boligens hjerte. Så betyder det mindre, at soveværelserne har en lidt sjov farve, oplyser malerfirmaet Råd & Mal. Dog skal man som sælger være forsigtig kun med kun at male en lille del af boligen. Selv om det er første indtrykket der er så vigtigt. Så kan det f.eks. være en dårlig ide kun at male entreen.