Maler tilbud

Maler tilbud

 Står du med en maleropgave foran dig, og orker du ikke selv at svinge malerrullen, så få et malertilbud.

Få et uforpligtende tilbud på alle maleropgaver med prisgaranti. Ring på: 29 26 36 96 eller udfyld kontaktformularen! eller mail på: info@raad-mal.dk

Alt sammen udført med prisgaranti.

Derfor skal du vælge os:

Prismatch

Vi matcher priser fra andre tilbud og sikrer prisgaranti for dine indkøb. Din tilfredshed er vores prioritet.

Høj kvalitet

Vi sikrer høj kvalitet i hver maleropgave med omhyggelig udførelse og teknikker.

20+ års erfaring

Vi har en lang historie med at løse forskelligartede opgaver og et bredt kompetenceniveau.

Uforpligtende tilbud

Vi vil meget gerne give dig et tilbud, så du kender prisen, inden vi går i gang med opgaven.

professionelt malerarbejde

Få et tilbud af en maler

  Det at skulle male sit hjem kan virke som en let og overskuelig opgave, men der er mange, som må sande, at det er en lidt sværere opgave end først antaget. Søg derfor efter et godt  maler tilbud.

Så slipper du for problemer med løbende maling, klatter af maling over det hele eller de berømte helligdage, som bare er nogle af de problemer, du kan støde på, når du maler. Så hvorfor bruge en masse unødig tid og penge på at rette op på fejl, når du kan få et malertilbud​ lige her hos Råd & Mal.

Arbejdstiden på malerarbejde

   Du tænker nok, at du kan spare en masse penge på selv at male dit hjem, men sandheden er, at vi som professionelle malere kan udføre jobbet hurtigere end dig. Dette betyder også, at et simpelt stykke malerarbejde ikke løber op i mange mandetimer. Derudover har vi alle remedierne, som skal bruges til at udføre jobbet.

Du slipper derfor for at stå tilbage med en masse ting, som skal smides ud bagefter. Vi handler også kvalitetsmaling ind til en fornuftig pris, så du sparer ikke mange kroner og ører på at male selv, hvis du gør regnestykket op i penge og tidsforbrug. Så hvorfor ikke bruge tiden på noget andet og få et maler tilbud​ fra os, så vi kan spare dig for besværet?

Når du benytter et malertilbud​ fra Råd & Mal, sikrer du dig selv, da du får udført et stykke malerarbejde, som er af høj kvalitet. Vi giver dig vejledning og rådgivning ift. farvevalg, så du får valgt den helt rigtige farve, som passer til lige netop din bolig. Vi sørger for, at du får det bedste resultat.

Med et malertilbud​ fra os får du en maler, som har mange års erfaring og håndværket i orden. Vi elsker vores arbejde, så når du benytter os, får du en maler, som er topmotiveret, engageret og altid klar på at hjælpe dig med at få dit drømmeresultat.

Vi står klar til at hjælpe dig med store som små maleropgaver. Har du ét rum, facade eller et helt hus der skal males, kan du kontakte os her

Skal vi tales ved?

 Få et uforpligtende tilbud på alle maleropgaver med prisgaranti. Ring eller udfyld kontaktformularen! eller mail på: info@raad-mal.dk

Få et frisk malertilbud

 Går du således med overvejelserne om at bruge os som din næste maler i Kalundborg, så har du lige her på siden altså mulighed for at blive meget klogere på vores malerarbejde samt vores mange erfaringer indenfor feltet. Du vil hurtigt finde ud af, at der nærmest ikke findes en maleropgave, vi ikke kan klare, idet vi faktisk varetager stort set alle former for malerarbejde i Kalundborg. Vi har nemlig varetaget mange forskelligartede maleropgaver gennem tiden, og derfor har vi også opnået en stor grad af know-how indenfor forskellige emner.

Hvilke maleropgaver kan Råd & Mal så egentlig hjælpe med?

 Fast pris, f.eks. bolig på 50 m2 = kun kr. 4.900,-
(inkl. arbejdsløn, materialer, kørsel m.m.) med prisgaranti.
Timepris på regning = aftales fra gang til gang med prisgaranti.
Men ofte omkring 250,- kr. i timen ex. moms. Og 312,50 kr. inkl. moms i timen.
Vi er som regel de billigste og på faste tilbud også billigere end udenlandske håndværkere.

Maler tilbud:

 For kun 1300 kr. kan du få malet din lejlighed på 100 m2

Vi sørger for maling, og du kan låne værktøj. Vi giver samtidig gode tips og tricks til dig undervejs i forløbet.

Værdi: 9.000 kr.

Din pris: 1.300 kr.

Du sparer: 7.700 kr.