Maler mester

 Få et uforpligtende tilbud på alle maleropgaver med prisgaranti, fra en dansk malermester. Ring eller udfyld kontaktformen!

Alt sammen udført med prisgaranti.

Derfor skal du vælge os:

Prismatch

Vi matcher priser fra andre tilbud og sikrer prisgaranti for dine indkøb. Din tilfredshed er vores prioritet.

Høj kvalitet

Vi sikrer høj kvalitet i hver maleropgave med omhyggelig udførelse og teknikker.

20+ års erfaring

Vi har en lang historie med at løse forskelligartede opgaver og et bredt kompetenceniveau.

Uforpligtende tilbud

Vi vil meget gerne give dig et tilbud, så du kender prisen, inden vi går i gang med opgaven.

Dansk malermester

  Skal du bruge en dansk malermester? Vi har generelt et meget højt fagligt niveau. Vi bruger altid kvalitetsmaterialer og de nyeste teknikker, så dit resultat bliver flot og tilfredsstillende. 

Det høje faglige niveau blandt danske malermestre kommer fra mange års stolte håndværkstraditioner og videreuddannelse. Kontakt malermester Ib Abildgaard på telefon 29 26 36 96 eller kontakt ospr. mail.

Smuk bolig? Ring til din malermester!

   Trænger din bolig til en ansigtsløftning, er du kommet til rette sted. Malermester og farvehandler Ib Abildgaard kan friske din bolig op med malerarbejde af høj kvalitet på vægge, lofter eller gulve. Vi kan også male møbler, indbyggede såvel som fritstående, eksempelvis køkken- og garderobeskabe.

 Maling er den hurtigste, billigste og enkleste måde at give dit hus en overhaling, så det igen viser sig fra sin bedste side. En dygtig malermester kan gøre dit hus rart at bo i. En stue kan fuldkommen ændre karakter fra kold og mindre hyggelig til varm og rar med den rette nuance. Skal du sælge, er rene og pæne overflader med til at få prisen i vejret. Og nogle gange kan din malermester medvirke til, at huset overhovedet bliver solgt.

Skal vi tales ved?

 Få et uforpligtende tilbud på alle maleropgaver med prisgaranti. Ring eller udfyld kontaktformularen! eller mail på: info@raad-mal.dk

Hvid eller ikke?

Mange danskere sværger til hvid, når de skal vælge farve i boligen. Det skyldes formentlig vores klima. Hvid er i høj grad med til at lysne boligen på de mange mørke dage i vinterhalvåret.

Hvid er også praktisk, fordi du kan fylde huller fra forkert opsatte billeder mv. uden at skulle male over. Når hvide vægge og lofter skal genopfriskes – ca. hvert femte år – kan du ofte nøjes med et enkelt lag.

 Men det er ikke lige meget, hvilken hvid du vælger. Der findes uendelige toner af hvid – skal den være grålig, gullig, blålig, grønlig, rødlig? Det afhænger af din smag, men også af rummets lysindfald og funktion.
Din malermester kan rådgive dig til den helt rigtige nuance til formålet. Vi anbefaler klart, at du “brækker” den hvide, blot ikke så meget, at den bliver beige.

Vælger du ikke hvid, anbefaler vi som regel klare farver, hvor man ikke er i tvivl om farven! En klar pastel eller pangfarve på en endevæg giver en flot effekt.