TLF. 29 26 36 96INFO@RAAD-MAL.DK – CVR: 32934463

Billig tapet

Billig​ ​Tapet​ – pift enkelt og nemt dit hjem op.

Find det tapet der passer lige ind i din indretning. Hos Råd & Mal har vi et stort udvalg af billig​ ​tapet​. Ønsker du at indrette en enkelt væg med et lækkert tapet, eller har du et helt rum der trænger til fornyelse, så finder du det lige her. At friske hjemmet op med tapet er en billig, nem og hurtig løsning, når der skal renoveres, eller når du blot trænger til, at der skal ske noget nyt.

wallsticker - Mickey Mouse tapet

Det er igen blevet moderne at dekorere sit hjem med tapet for at skabe kontraster i boligen.

De hvide vægge i hjemmet bliver gradvist blandet med nye farver, mønstre og strukturer. Farver, mønstre og strukturer bliver bl.a. brugt til at skabe hygge, personlighed og karakter i et rum, hvad enten det er børneværelset eller stuen. En billig​ ​tapet​ løsning kan i mange tilfælde være dig behjælpelig med, at skabe den hyggelige atmosfære samt give dig dit drømmerum. Tapetsering af børneværelset kan med fordel kombineres med en wallsticker med et sødt og børnevenligt design som Peter Plys eller et mere råt/sejt designvalg i form af Star Wars.

billig tapet - RetroHvad enten du ønsker ensfarvet, mønstret, grafisk eller et helt fjerde tapet, så har vi det billig​ ​tapet​​, som giver dig det rum, du ønsker. Mangler du tapetet, som passer ind i den nordisk minimalistiske stil, så finder du bl.a. grafiske og rene linjer under kategorierne Retro tapet og Stribet tapet. Er du mere til den rå urban stil, også kendt som New Yorker stilen, finder du illusionen om en rå murstensvæg under kategorien Mursten. Skal du skabe et rum, som indbyder til ro og fordybelse, har vi billig​ ​tapet​ i afdæmpende farver og diskret mønster. Skal der derimod være mere spræl på både farver og mønster, er dette også tapettyper, du finder hos os.

Hos os finder du billig​ ​tapet​ af høj- og kraftig kvalitet.

Vi har mere end 11 år i branchen, og du kan derfor være sikker på at få produkter og service i topklasse. Da vi har mange år i faget, kan vi også tilbyde dig kompetent faglig rådgivning baseret på vores viden og erfaringer. Hos Råd & Mal kan du købe ​billig​ ​tapet​ online​ til selv at sætte op. Du finder her en udførlig guide til opsætning af tapet. Er du i tvivl om, hvor meget tapet du har brug for, står vi også til rådighed med vejledning herom.
Har du ikke mod på selv at stå med tapetklister på fingrene og tungen lige i munden, når tapetet skal stå snorlige, så hjælper vi dig gerne med det. Du kan kontakte os lige her.

Vores kunder siger


Stjerne Stjerne Stjerne Stjerne Stjerne

5/5 anbefalinger på håndværker.dk

 • Jeg har brugt Råd og Mal i forbindelse med, at jeg skulle have istandsat en lejelejlighed ved fraflytning.

  Jeg indhentede priser fra 2 andre malere, inden jeg fik arbejdet udført, men Råd og Mal var uden sammenligning det bedste tilbud, jeg modtog.

  Arbejdet og servicen fra Ib Abildgaard fra Råd og Mal var super godt, og jeg vil til enhver tid bruge Råd og Mal igen.

  – Maiken Hansen, Virum

 • Vi ansatte Råd og Mal v/Ib til at male vores træprofillofter hvide.

  Vi kan klart anbefale Råd og Mal. Alt er som lovet, og arbejdet er udført til vores fulde tilfredshed.

  Tak for denne gang, Ib! Vi vender helt sikkert tilbage til dig, når træprofillofterne i stueetagen skal males.

  – Laila og Brian, Kalundborg

 • Ib Abildgaard er yderst professionel og udfører i samarbejde med sin datter et perfekt stykke arbejde, hvor der ikke er en finger at sætte på noget.

  Der bliver dækket af og sørget for alt, inden arbejdet går i gang.

  Hvad man bestiller, er hvad man får – og så lige lidt til 🙂 Jeg kan trygt anbefale Råd & Mal – både på dejlig personlighed og på professionel udførelse af arbejdet.

  Derudover bliver der benyttet kvalitetsmaling – og til en pris, hvor alle og enhver kan være med.

  – Jette Majbritt Sørensen, Tåstrup

 • Jeg startede med at søge råd hos Ib med hensyn til, hvilken maling jeg skulle bruge i forhold til vores behov.

  Ib ringede til mig dagen efter, og vi fik en god snak, og han gav gode råd. Jeg fandt så den farve, jeg bare har ledt efter i hans farvekort, og jeg vælger. at malingen skal komme fra ham.

  Han kører ud der, hvor jeg ønsker og leverer malingen til mig. Det er da service, og malingen var 100% i orden, “kanon kvalitet” som en af mine venner sagde.

  Jeg vil til hver en tid købe maling hos Ib! For her ved man det, man får, er i orden.

  – Cecilie Krogh, Korsør

 • Jeg har for 2. gang fået malet min lejlighed af Ib fra Råd og Mal, og jeg kan varmt anbefale ham.

  – Katrine Larsen, Frederiksberg